Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:48:40

Чернігівські спортсменки досягли гарних результатів на змаганнях

22.10.2019   08:14Агенцiя

Чернігівські спортсменки - переможниці та призерки Чемпіонату світу з сумо, Чемпіонату України з дзюдо серед дорослих та молодших кадетів до 17 років розповіли про свої цьогорічні досягнення.

Про це мова йшла 21 жовтня на прес-конференції, у якій взяли участь начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля, президент Федерації дзюдо Чернігівської області Олександр Крива, тренери та директор КПНЗ "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1".

Зустріч проходила у конференц-залі за адресою вул.Кирпоноса,9.

Журналісти також поспілкувалися з переможницею Чемпіонату світу з сумо Аліною Дуженко, переможницею Чемпіонату України з дзюдо Наталією Смаль, бронзовими призерками Чемпіонату України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років - Єлизаветою Шевченко, Анною Казаковою, Ангеліною Лисенко та переможницею цього Чемпіонату - Христиною Дусь. Також зі срібною та бронзовою призерками Чемпіонату України з дзюдо серед дорослих Юлією Гребеножко та Марією Буйок.

Вітаючи присутніх спортсменок та тренерів із здобутими перемогами, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту побажав не зупинятися на цих досягненнях, які дуже важливі як для нашого міста, так і для України загалом.

- Сподіваюся, що ваші перемоги у Чемпіонатах України скоро трансформуються у перемоги на змаганнях міжнародного рівня, - сказав Андрій Дериземля. – Дуже дякую вам за те, що про місто Чернігів знають у багатьох країнах світу.

Він також зауважив, що управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськради та особисто Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко завжди підтримуватиме розвиток спорту та допомагатиме колективам, які працюють і дають результат.

Заслужений тренер України, тренер-викладач з дзюдо школи вищої спортивної майстерності Чернігівської обласної ради Анатолій Маркін зазначив, що загалом результати цього року – досить позитивні, хоча ще є над чим працювати. Гарні результати дають спортсмени і молодшої групи, особливо дівчата.

До прикладу, з 12 по 13 жовтня у спорткомплексі "Юність" (м. Ужгород) проходив відкритий чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років. У цьому змаганні взяли участь понад 600 учасників з 24 регіонів та представники Молдови, Угорщини, Словаччини. Серед представників Чернігівщини дзюдоїсти вибороли ІІ загальнокомандне місце, а у особистому заліку: І місце - у Христини Дусь (КДЮСШ 1), ІІІ місце - у Єлизавети Шевченко (КДЮСШ 1), бронзові нагороди вибороли Анна Казакова і Ангеліна Лисенко.

Анатолій Маркін також повідомив, що у майбутньому проводитимуться відбори за різними категоріями, зокрема й на чемпіонат Європи. «Я думаю, що серед них є претенденти на медалі. Ми ще не раз покажемо гарні результати», - підкреслив він.

Як зазначив президент Федерації дзюдо Чернігівської області Олександр Крива, гарні результати залежать від спільної взаємодії між тренерським складом, міською владою та федерацією. Він також висловив сподівання, що у майбутньому Чернігівщина матиме Олімпійського чемпіона з дзюдо.

Тренери спортшкіл та спортсменки подякували керівництву міста за відремонтовані спортивні зали, за спортінвентар, який останніми роками постійно оновлюється. За словами директора КДЮСШ № 1 Чернігівської міської ради Сергія Романчука, наразі спортивні школи нашого міста потребують гарних тренерів, яких дуже не вистачає.

Присутні спортсменки, в свою чергу, подякували своїм тренерам за усі поради та витрачений час, завдяки яким їм вдається досягати таких високих результатів, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.