Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:48:00

Чернігівський яхт-клуб завоював "бронзу" у міжнародній регаті серед крейсерських яхт

23.08.2012   17:20Агенцiя

20 діб у відкритому морі провели чернігівські яхтсмени, учасники міжнародної регати Одеса-Батумі-Одеса.

Численні випробування, через які їм довелося пройти, не завадили нашим спортсменам здобути третє призове місце. Про участь у регаті і неймовірні пригоди вони розповіли журналістам під час прес-конференції.

Чернігівський яхт-клуб існує лише рік і вже має такі здобутки, як перемога у міжнародній регаті серед крейсерських яхт Одеса-Батумі-Одеса. Зазначимо, що наші яхтсмени брали участь у регаті у складі екіпажу миколаївської яхти “Меркурій”. Не дивлячись на те, що наш яхт-клуб існує не так давно, його члени мають серйозний досвід: вони ходили Тихим океаном, Чорним та Азовським морями, тому їх охоче взяли в команду. З 7 членів екіпажу 4 – чернігівці.

Коли чернігівці вперше побачили “Меркурій”, він виглядав не придатним для регати. Довелося чимало усім попрацювати, аби яхта взяла участь у перегонах. Повної команди у “Меркурія” не було. Тож, якби не чернігівський екіпаж, яхта не відійшла б від берега.

Досвід та знання наших спортсменів дозволили уникнути проблем під час самої регати. “Меркурій” три рази потрапляв у шторм, пережив і 4 дні штилю.

До речі, наша команда чи не єдина з 15, яка мала жінок на борту – одну учасницю і ще одну туристку.

Вкладені зусилля дозволили здобути третє призове місце. Сьогодні чернігівські яхтсмени мріють про власну яхту, і тоді ми зможемо небезпідставно мріяти про більш вагомі нагороди.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини