Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:53:10

“Спартакіада – 2012” стартувала

14.08.2012   14:32Агенцiя

Традиційно серпень є часом проведення спортивних турнірів. Не залишились осторонь і податківці.

Так, 11 серпня на базі Чернігівського спорткомплексу ФСТ “Динамо” проведені фінальні змагання “Спартакіади – 2012” з волейболу, гирьового спорту та армреслінгу.

Першими на спортивний майданчик вийшли гирьовики у ваговій категорії до 70 кг. Не зважаючи на літню спеку, вправно штовхнув дві гирі, вагою по 24 кг кожна, співробітник податкової міліції ДПС у області Володимир Василенко. Фінальний свисток судді зафіксував новий рекорд області – 100 підйомів. Цей рекорд приніс йому золоту медаль, кубок переможця змагань та перепустку на фінальний турнір спартакіади податківців, який буде проведено у жовтні цього року в Криму.

У ваговій категорії до 80 кг перемогу та перепустку в Крим здобув Сергій Кабенок також співробітник податкової міліції ДПС у області. А серед найважчих, понад 80 кг, переміг ветеран податкової міліції Валерій Удовиченко. Срібло в цій ваговій категорії здобув інспектор з ДПІ у м. Чернігові Олександр Заворотний.
Щирий інтерес у вболівальників викликав турнір з армреслінгу (боротьба на руках). Судив змагання відомий чернігівським вболівальникам суддя Мощенко Олександр Миколайович. В підсумку бронзову медаль виборов Юрій Давидюк (ДПІ у Городнянському районі), срібну – Сергій Губаренко (ДПІ у м. Чернігові), а золоту та звання чемпіона – Сергій Кабенок.

Вперше цьогоріч серед податківців області було розіграно першість по пляжному волейболу в міксті (команда у складі жінки та чоловіка). Бронзу здобула команда ДПС у області у складі Олени Фокіної та Станіслава Петрика. Срібну нагороду виборола команда ДПІ у Городнянському районі у складі Інни Неврової та Юрія Давидюка, а золото дісталося команді управління податкової міліції ДПС у області у складі Лариси Кодовбецької та Валерія Удовиченка.
Справжньою окрасою змагань став турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд.

На попередньому етапі команди були розподілені на дві підгрупи, де змагалися за круговою системою. Це обумовило напругу та не передбачуваність результатів в кожній грі. І сталися перші сенсації. Так, в групі А не змогли здолати опір суперників команда в складі Валерія Удовиченка та Антона Петрика. Вона на тайбрейку поступилася команді Чернігівської МДПІ (Олексій Решетнік та Олександр Крупко). А перемогла дружня команда Ніжинської ОДПІ (Сергій Шовкун та Володимир Куць).

У групі В першою впевнено фінішувала команда управління податкової міліції області на чолі з першим заступником начальника Сергієм Кузнецовим, яка випередила команду відділу фізичного захисту (Станіслав Петрик та Григорій Титаренко).

Так, в матчі за бронзу зустрілися команди відділу фізичного захисту та податківців Чернігівського району. Гравці команди фізичного захисту протиставили суперникам відчайдушний захист з гострими контратаками, що в підсумку дозволило їм здобути бронзові нагороди.

У фіналі грали команди Ніжинської ОДПІ та управління податкової міліції ДПС у Чернігівській області. Спочатку, чернігівці за рахунок силових подач Сергія Полежаева вийшли вперед. Однак, ніжинці, вдало використавши таймаут, зуміли погасити темп матчу, і завдяки чіткому контролю м’яча, вийти вперед. Останні хвилини матчу тримали вболівальників у напрузі. Результат змагань показав, що вдача цього дня була на боці команди Ніжинської ОДПІ (Сергій Шовкун та Володимир Куць), яка в підсумку всього на два м’яча випередила чернігівців. Ніжинці вперше отримали звання чемпіонів області з волейболу.
Приз симпатій вболівальників було вручено Інні Невровій.

Але, найголовніше, що учасники змагань здобули позитивні емоції та спортивну наснагу, які стануть запорукою успіхів у роботі.

Голова спортивної комісії ДПС у Чернігівській області І.М. Закружний

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини