Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:54:16

Чемпіонами не народжуються, ними стають!

03.11.2011   10:38Агенцiя

На початку нової навчальної чверті учні шкіл переможниць першого туру Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва “Олімпійське лелеченя” Корюківсього району отримали нагоду визначити найсильнішу команду району в даних змаганнях.

1 листопада відбувся районний етап “Олімпійського лелеченя”. В ньому взяли участь команди-переможниці шкільних етапів заходу: команда корюківської гімназії “Чемпіон”, команда корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 “Комета” та ще одна команда “Чемпіон” корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

Незважаючи на те, що на чемпіонські регалії розраховували одразу дві команди, зрозуміло, що справжнім чемпіоном стала лише одна. І це команда корюківської гімназії, яка була кращою у вікторині та другою у презентації команди, комплексних естафетах та у рухливій грі “Квест”. Всього на один бал відстав “Чемпіон”, який був лідером у презентації та комплексній естафеті, але другим у вікторині та лише третім у рухливій грі. Третє місце посіла команда “Комета”, гра в якої не пішла з самого початку: треті позиції в презентації та комплексній естафеті, друге місце у вікторині розділила з “Чемпіоном”. Проте, “Комета” відзначилася блискавичною перемогою в “квесті”. І хоча це не принесло їй перемоги в загальному підсумку, але додало поваги суперників.

Команди, крім величезного задоволення від гри, отримали грамоти і м’ячі від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, олімпійські щоденники та літературу від Чернігівського обласного осередку НОК України.

Команда гімназистів, яка представлятиме район на обласному етапі заходу, рішуче налаштована довести право носити горду назву “Чемпіон”.

http://noc-cn.org/news/chempionami_ne_narodzhujutsja_nimi_stajut/2011-11-02-333

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини