Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 04:53:03

Засідання Виконкому Відділення НОК України в Чернігівській області

31.01.2019   10:06Агенцiя

29 січня відбулося засідання Виконкому Відділення НОК України в Чернігівській області, з відзначенням Валентини Цербе – Несіної, яка завоювала першу бронзову медаль з біатлону для незалежної України, на XVII-х зимових Олімпійських іграх 1994 року.

На ньому були присутні голова відділення Валерій Куліч, його заступники Ніна Лемеш та Андрій Дериземля, відповідальний секретар Дмитро Пиріжок і члени виконкому. Розпочалося засідання з відзначення заслуженого майстра спорту України з біатлону Валентини Цербе-Несіної, яка завоювала першу олімпійську медаль для незалежної України на XVII зимових Олімпійських іграх 1994 року.
Керівник відділення від імені президента НОК України, Героя України Сергія Бубки привітав Валентину з 25-річчям завоювання бронзової олімпійської медалі і вручив від Національного олімпійського комітету України Почесну грамоту, відзнаку «За особистий внесок в розвиток олімпійського руху в Україні» та спортивну форму.

Далі на порядку денному засідання виконкому було затверджено календарний план заходів відділення НОК України в Чернігівській області на 2019 рік та план засідань виконкомів на 2019 рік. Присутні активно долучилися до обговорення питань порядку денного, внесли пропозиції про наповнення календарного плану заходів, змістовне та освітнє наповнення заходів.

Також керманич відділення НОК України в Чернігівській області та члени виконкому долучилися до нагородження переможців і призерів обласних змагань з біатлону серед юнаків та дівчат на призи бронзової призерки олімпійських ігор з біатлону Валентини Цербе-Несіної.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини