Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:19:27

У Чернігові капітально відремонтували ще один зал для дитячого спорту

20.12.2018   09:36

У Чернігові після відновлення відкрили ще один спортивний осередок для занять дитячих секцій.

Це вже другий зал, відремонтований коштом міського бюджету і відкритий цього року. Перший – на вул.Льотна, 12 (ДЮСШ «Фортуна»). А зараз відкрито для занять капітально відремонтоване та оновлене тренувальне приміщення по вул.Серьожнікова, 10 (ДЮСШ «Авангард»).

Раніше тут знаходився дитячий клуб за місцем проживання, але ремонту в ньому не бачили більше 15 років, приміщення мало значні недоліки. Тепер же воно передане комунальній дитячо-юнацькій спортивній школі і стало базою для занять з вільної боротьби. Зараз тут тренується 10 спортивних груп, це більше 120-и учнів-спортсменів, з якими працюють 4 тренери-викладачі.

Оновлене приміщення має фойє і два спортивних зали – борцівський і силовий. У борцівському залі – спеціальний килим на всій площі підлоги, у силовому – велика кількість різних тренажерів.

На відкриття спортивного залу прийшов і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він не тільки привітав дітей і тренерів, а й виконав ще одну приємну місію – вручив грошові премії від міста Чернігова спортсменам, які показали здобутки на міжнародних змаганнях.

- У першу чергу, за ці зали треба дякувати платникам податків. Я ще раз наголошую, що ваші батьки, які платять податки, бачать, що частина цих податків працює для їхн дітей, тобто на вас. Ви маєте можливість проводити своє дозвілля з користю для здоров’я. А, можливо, у когось із вас у подальшому спорт стане професією. Але навіть, якщо ви просто нормальні результати фізичні будете демонструвати, то наша мета буде досягнута. Адже кошти, вкладені сьогодні в спорт, економлять потім кошти, вкладені у ліки, - сказав Владислав Атрошенко юним спортсменам у вітальному слові.

Присутнім на заході призерам світових чемпіонатів та їх тренерам міський голова подякував за їх престижні для нашого міста досягнення – і попросив поставитися до розміру премій із розумінням. На жаль, поки що вони не такі як хотілось би. Але це все одно знак визнання від громади.

З наступного року, відповідно до вже оновленої міської програми щодо розвитку спорту, ці премії збільшаться, - уточнив керівник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини