Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:46:33

Керівником Центру спортивної боротьби призначено Костянтина Ноткіна

19.12.2018   14:30

18 грудня, на розширеній нараді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко представив нового керівника комунального некомерційного підприємства "Центр спортивної боротьби" міської ради.

Мова йде про Костянтина Ноткіна, який раніше очолював учбово-спортивну базу Чернігівської обласної організації ФСТ «Україна». Наразі за сумісництвом він працює тренером-викладачем з дзюдо в дитячо-юнацькій спортивній школі «Фортуна». Має звання Ветеран – Майстер спорту.

Центр спортивної боротьби розташований на Валу по вул. Музейна, 4Б. До цього там була спортивна школа.

Відповідно до рішення міської ради Центр матиме некомерційне господарювання, спрямоване на досягнення економічних, соціальних й інших результатів без мети одержання прибутку. Перевагами його створення, зокрема, є те, що керівник підприємства отримує значно більшу, ніж керівник бюджетної установи, свободу у розпорядженні активами, фінансами та формуванні кадрової політики, визначенні внутрішньої організаційної структури закладу. Також фінансування підприємства здійснюється не за постатейним кошторисом витрат, а на основі власного фінансового плану, що дозволяє ефективно розпоряджатися коштами.

Завдання комунального некомерційного підприємства визначені у Статуті: сприяння розвитку видів спорту; організація та проведення фізкультурно-спортивних заходів, турнірів, змагань, конкурсів; надання допомоги в розвитку фізичної культури та спорту колективам дошкільних закладів, загальноосвітнім школам, спортивним школам, підприємствам, установам та організаціям комунальної форми власності.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини