Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:03:41

Прес-конференція міського голови та чемпіона світу

12.12.2018   09:43

Відбулася прес-конференція Ніжинського міського голови Анатолія Лінника, чемпіона світу за версією WBC WBC Петра Іванова та його тренера В'ячеслава Кожуховського.

В якій також взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко, помічник –консультант народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, депутати Ніжинської міської ради, спортивна громадськість та ЗМІ.

На початку зустрічі Анатолій Лінник анонсував що 8 грудня у столиці Франції Парижі відбувся бій за титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів. За титул чемпіона світу боровся ніжинець Петро Іванов та чемпіон Франції Луі Тутін. Суперником був багаторазовий чемпіон Франції та Європи. На його рахунку 12 боїв та 12 перемог (11 закінчені достроково). У Петра було 11 боїв, 9 з яких були переможними. Для нашого юного спортсмена, бій на такому високому рівні був вперше.Петро в 9 раунді відправив суперника в нокаут, після чого суперник відмовився продовжувати поєдинок. Анатолій Валерійович побажав нашому чемпіону міцного здоров'я, наснаги та подальшого професійного зростання спортивній арені. Також додав що надав доручення відповідним управлінням вивчити питання щодо купівлі квартири для ніжинського боксера – чемпіона світу за версією WBC серед юніорів Петра Іванова.

«За високий професіоналізм, покращення спорту міста Ніжина та відмінну підготовку до участі у чемпіонаті світу за версією WBC серед юніорів. Оголошується подяка міського голови тренеру В'ячеславу Кожуховському та звісно самому чемпіону Перту Іванову за проявлену мужність, стійкість та яскраву перемогу в бою за титул чемпіона світу за версією WBC».

Міський голова Анатолій Лінник подякував також народному депутату України Олександру Кодолі за підтримку нашого юного спортсмена в Парижі(он-лайн трансляцію та фотозвіти).

До вітальних слів долучились також депутати міської ради Олександр Шалай, Наталія Радченко, Володимир Мамедов, Сергій Гриценко та інші.

В свою чергу Петро Іванов висловив слова вдячності своїм батькам за підтримку та розуміння(свій перший дзвінок після виграшу зробив звичайно мамі та татові), також подякував тренеру, спонсорам та всім вболівальникам, які за нього вболівали та підтримували.

Батько чемпіона Олег Іванов додав що Петро з 10 років мріяв стати чемпіоном з боксу(адже ще з дитинства він ним захоплювався) і він своєї мрії досяг. Тепер головне втримати титул та йти далі до нових перемог.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали можливість зробити фото на пам'ять з чемпіоном.


Ніжинська міська рада

Останні новини Чернігівщини

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини 12:20

За матеріалами СБУ суд виніс вирок двом російським військовим, які скоювали воєнні злочини під час окупації Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини