Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 11:09:13

Чернігівці взяли участь у VІ Всеукраїнській спартакіаді "Сила духу"

18.09.2018   14:52Агенцiя

Всеукраїнська спартакіада «Сила духу» проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до вирішення проблем громадян з обмеженими можливостями.

Фінальні змагання VІ Всеукраїнської спартакіади проводились з 12 по 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність» (м. Ужгород) з 6 видів спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів.

Свої привітання на адресу учасників та гостей спартакіади надіслали керівники держави – Президент України та Голова Верховної Ради України.
Азарт та завзяття здавалося іноді били через край. Кожен прагнув перемоги для себе та своєї команди. Але відрадно, що по завершенню боротьби нещодавні суперники тиснули один одному руки та ставали друзями в житті. Численні вболівальники, що побували у ці дні в «Юності», стали свідками небувалих емоцій – несамовитої радості звитяг, сліз переможених, розпачу втрачених можливостей. Та саме цим і стала такою привабливою та бажаною для тисяч потерпілих на виробництві участь в спартакіаді. Бо це і є життя! Справжнє, багатогранне та повноцінне.

В період проведення спартакіади та під час церемонії її закриття 14 вересня неможливо було бути байдужими, дивлячись на учасників та переможців змагань, які незважаючи на певні вади здоров’я, силою духу боролися за перемогу.

Команду Чернігівської області представили: з армспорту – Віктор Ігнатовський (Менський район) та Андрій Колпаков (Чернігів), з гирьового спорту – Микола Журавель (Батурин) та Василь Койдан (Чернігів); з дартсу – Людмила Марукова та Юрій Денисенко (Чернігів); з бомбаскету – Надія Христюк (Чернігів) і Микола Будько (Прилуки); з настільного тенісу – Вікторія Сак (Прилуки) та Володимир Осипець (Мена); з шахів – Борис Тютюнник (Ніжин).

Всі вони старанно боролися і допомогли здобути сьоме командне місце, а Надія Христюк виборола 2 місце з бомбаскету в положенні стоячи.
У всіх членів команди була жага до перемоги і всі вони були сильні духом.


Євген Савенко, начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини