Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:01:25

За Кубок України з мотокросу знову боротимуться на Чернігівщині

12.06.2018   09:11Агенцiя

Вдруге за останні тридцять років на Чернігівщині пройде змагання за Кубок України з мотокросу. Така можливість після тривалої перерви з’явилася минулого року, цьогоріч вирішили повторити.

Про деталі спортивних випробувань розповіли під час брифінгу в ОДА.

– У змаганні братимуть участь спортсмени як професіонали, так і аматори, віком від 5 до 60 років. Вперше задіяна категорія «Жінки». Представлено такі класи мотоциклів: 50 см3, 65 см3, 85 см3, МХ2, опен, повітряний клас. Траса вже підготовлена. Найшвидший спортсмен отримає грошову винагороду, на інших чекають кубки, – зазначив член Федерації мотокросу України Олександр Барбаш.

Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш зауважила, що, на жаль, на Чернігівщині немає обласного відділення Федерації мотокросу України, втім дуже активна ГО «Чернігівська обласна організація роботодавців – міжнародних перевізників». Завдяки їй, а також підтримці ОДА та профільного міністерства, відбудеться змагання.

До участі зареєстровано сто учасників.

За результатами випробувань планується відбір спортсменів до складів збірних команд України для участі в офіційних міжнародних змаганнях з мотоциклетного спорту (мотокрос) відповідно до календарів Міжнародної (FIM) та Європейської (FIM Europe) мотоциклетних федерацій на 2018 рік.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.