Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:39:59

Команда Чернігівського прикордонного загону здобула перемогу на кубку з боротьби самбо. ВІДЕО

21.04.2018   10:43Агенцiя

У Луцьку пройшов щорічний чемпіонат Державної прикордонної служби України з боротьби самбо, присвячений пам’яті молодшого сержанта Сергія Гулюка, який у 2014 році віддав своє життя, захищаючи східний кордон нашої держави.

У змаганнях  цього року взяли участь 25 команд, які представляли всі регіональні управління та прикордонні загони, а також навчальні заклади Держприкордонслужби, ОКПП «Київ» і Головний центр зв’язку автоматизації та захисту інформації.

В серії динамічних та напружених поєдинків з боротьби самбо кубок Сергія Гулюка здобула команда Чернігівського прикордонного загону. Друге місце вибороли прикордонники Харківського загону та третє – Чернівецький прикордонний загін.

Серед команд регіональних управлінь перше місце отримала команда Північного регіонального управління, друге місце – Західного регіонального управління та третє - команда Східного регіонального управління.

Вже традиційно спортивний захід пройшов у  військово-спортивному ліцеї, де навчаються діти, які в майбутньому стануть гідною зміною нинішніх військових та спортсменів.


Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.