Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:36:17

Зустріч з олімпійцями та закриття олімпійського прес-центру

28.02.2018   11:14Агенцiя

Відділення НОК України в Чернігівській області, спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту, вболівальниками та тренерами організувало зустріч зі спортсменами, які представляли Чернігівщину на ХХІІІ-х зимових Олімпійський іграх у південнокорейському місті Пхьончхан.

Були присутні і перші тренери спортсменів, і голова Відділення НОК України в Чернігівській області Валерій Петрович Куліч та перший заступник голови Ніна Петрівна Лемеш, представники ЗМІ.

Зустріч відбулася в телестудії філії ПАТ НСТУ «Чернігівська регіональна дирекція». Ірина Варвинець, Сергій Семенов, Артем Прима поділилися своїми враженнями від Ігор, розповіли про умови перебування на Олімпіаді, про свої особисті переживання перед змаганнями та загальну атмосферу, яка панувала весь час на змаганнях.

Спортсмени були приємно вражені, що на їх підтримку працював олімпійський прес-центр, фан-зона та фото-зона.

І, як відмітив Вадим Соколюк - менеджер філії ПАТ НСТУ, всі ми вболівали і підтримували наших олімпійців не залежно від результатів.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини