Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:22:47

Поліцейські футболісти Чернігівщини вибороли перше місце на змаганнях у Гончарівському

13.02.2018   13:47Агенцiя

Команда «Динамо» ГУНП в Чернігівській області здобула перемогу на турнірі з футзалу, присвяченому 29-й річниці виводу військ з Афганістану, який проводився в селищі Гончарівському Чернігівського району.

10 лютого в Гончарівському помірятися силами зібралися шість футбольних команд з Чернігова, Березни Менського району та Гончарівського.

Цього року поціновувачі футболу зустрілися вже в одинадцятий раз, щоб вшанувати наших земляків, які у вісімдесятих роках минулого століття виконували військовий обов’язок в Афганістані.

У запеклій боротьбі за першість зустрілися команда «Динамо» Головного управління Нацполіції в Чернігівській області та СКА (спортивний клуб армії) смт. Гончарівське. В основному часі команди обмінялися голами з рахунком 1:1, але чернігівці виграли по пенальті. 

Першість виборола команда поліції, армійці посіли другу сходинку почесного п’єдесталу. Третє місце дісталося команді «Полісся» смт. Березна.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини