Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:50:25

"Олімпійський день" завітав в пришкільні табори Чернігівщини

18.06.2012   13:04Агенцiя

Літній відпочинок дітей проходить цікаво, весело, а головне – активно. Так більше 500 дітей з 36 шкіл міста Чернігова протягом двох тижнів змагалися в цікавих естафетах і виборювали право захищати честь своєї школи в зональних змаганнях, а вже переможці зональних турів зібралися 14 червня, на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, де пройшов фінал змагань "Веселі старти".

Організували ці веселі і цікаві змагання - Чернігівський міський осередок НОК України спільно з міським Центром фізичного здоров'я населення "Спорт для усіх". Традиційно вони приурочені до Міжнародного олімпійського дня, який щорічно відзначається 23 червня.

У фінальну частину змагань цього року потрапили 8 команд: "Яскраво-червоні вітрила"(школа № 5), "Смайлики"(школа № 23), "Сонечко"(школа № 35), "Переможці"(школа № 9), "Живчики"(школа № 15), "Патріоти"(школа № 29), "Дружба"(школа № 7) і "Веселі хлопці"(школа № 1).
 
Організатори завжди намагаються підібрати конкурси, щоб змагання пройшли видовищно і весело. Цього року хлопці змагалися в шести видах: "Слалом на майданчику"(ведення м'яча ключкою між фішками);
"Володар кілець"(проштовхування повітряної кульки ракеткою крізь кільце); "Збери урожай"(хлопці по черзі збирають усі фішки в обруч, а потім знову їх розставляють на свої місця); "Потяг"(біг, взявшись за руки); "Слалом на самокаті"(їзда на самокаті між фішками); "Кенгуру на кулі"(пересування на надувній рогатій кулі). А після спортивної частини юні спортсмени перевірили свої знання у вікторині «Що я знаю про олімпійські ігри? ».
Усі конкурси проходили в напруженій боротьбі при шумній і емоційній підтримці уболівальників.

Самими сноровистими і швидкими виявилися учасники команди "Сонечко", які і зайняли почесне перше місце. Друге місце у команди "Переможці", а третє місце дісталося команді "Патріоти".
Без призів і подарунків не залишився ніхто, знайшлися спонсори – компанія МакДональдс та розважальний комплекс міста «Кіндер Сіті»,які люб’язно подарували кожному учаснику свої сертифікати на відвідання закладів. А переможці та призери отримали ще й сувеніри від НОК України та грамоти. Церемонію нагородження провели: заступник голови міського осередку НОК України Дмитро Пирожок і прославлена чернігівська біатлоністка Ніна Лемеш.
Головним подарунком для усіх був гарний настрій і радісні посмішки.

http://noc-cn.org/news/olimpijskij_den_zavitav_v_prishkilni_tabori_chernigivshhini/2012-06-16-586

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини