Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:35:42

Десна в 1/4 фіналу Кубку України

26.10.2017   08:39Агенцiя

Десна єдиний представник Першої ліги, який продовжить виступи в Кубку України. В Івано-Франківську сіверяни обіграли Прикарпаття і увійшли до ТОП-8 команд України.

До гри в Івано-Франківську наша команда, по суті, готувалася через матчі. 16 жовтня Десна зіграла в Харкові з Геліосом, через чотири дні в Луцьку з Волинню, а вже сьогодні, 25 жовтня, підопічним Олександра Рябоконя необхідно були вийти на поле в Кубковому протистоянні. Враховуючи щільний графік, команда вирішила не повертатися в Чернігів – після Харкова відразу поїхали на Західну Україну, де Десна і готувалася до матчів з Волинню та Прикарпаттям. Тож завтра гравці отримають заслужений вихідний, але лише один день, адже вже 30 жовтня на сіверян чекає важлива гра з Полтавою.

Підтримати команду у важливому матчі з Прикарпаттям відправилася і велика група вболівальників – клуб організував три автобуси для своїх фанатів, а ще частина добиралася своїми силами, в тому числі і Іан Браш з Шефілда. Варто додати, що господарі виявилися не дуже “гостинними” – для команди-суперника Прикарпаття не виділило квитків, змусивши вболівальників купувати перепустки на гостьовий сектор. І це не єдиний нюанс, який показує “гостинність” іванофранківців, проте варто відмітити, що це жодним чином не вплинуло на вболівальників – підтримка на стадіоні була фантастичною, причому з обох сторін. До того ж, за кілька годин до гри вболівальники провели Матч Дружби, який закінчився перемогою господарів, втім результат в таких поєдинках відходить на другий план.

Олександр Рябоконь, в порівнянні з грою проти Волині, зробив лише одну заміну – Денис Олійник замінив іншого Дениса – Безбородько. І, як виявилося згодом, ця заміна принесла Десні успіх – на 15-й хвилині гри Жук прострілив з правого флангу на Олійника, Денис прийняв м’яч і другим дотиком, ударом метрів з 10-ти, відправив його в сітку воріт Вульчина.

На 24-й хвилині гри Десна знову забила – знову відзначився Олександр Волков (дубль в матчі з Волинню). Арвеладзе обіграв Приймака і технічно вивів Волкова на ударну позицію – Олександр з близької відстані легко переграв голкіпера господарів. Прикарпатці спробували врятувати гру і створили кілька моментів у воріт Десни, але в потрібний момент команду виручив Костянтин Махновський, тож на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь чернігівського клубу.

На другий тайм команди вийшли в тих самих складах – ні Олександр Рябоконь, ні Володимир Ковалюк замін не зробили. Проте вже за десять хвилин господарям довелося провести вимушено заміну – лідер атак Прикарпаття Ігор Худоб’як не зміг продовжити гру, а замість нього вийшов Дитко.

Враховуючи щільний графік матчі, не найкращий стан газону в Івано-Франківську, результат гри та принципово важливий матч з Полтавою вже в понеділок, не дивно, що Десна в другому таймі грала прагматично, по рахунку. Як наслідок, господарі більше тримали м’яч, але, по суті, створити 100% момент біля воріт Махновського не змогли – Десна зіграла на класі.

Крім Десни до ¼ фіналу Кубку України вже вийшли Маріуполь, Верес, Ворскла, Шахтар, Львів, Дніпро та Динамо. Кого б ви хотіли бачити суперником Десни в четвертьфіналі кубкового матчу?

Прикарпаття (Івано-Франківськ) – Десна (Чернігів) 0:2

Голи: Олійник, 15, Волков, 24

Прикарпаття: Вульчин, Бочкур, Приймак, Прошак, Яневич, Дербак (Кузьмин, 73), Бойко, Януш, Худоб’як (Дитко, 54), Боришкевич, Конкольняк (Гуменюк, 88).

Десна: Махновський, Жук, Братков, Олійник (Щедраков, 82), Арвеладзе (Безбородько, 89), Волков, Коберідзе, Парцванія, Мостовий, Картушов, Філіппов.

Попередження: Коберідзе, 30, Дербак, 67, Братков, 69, Бойко, 80


http://desna.football/desna-v-1-4-finalu-kubku-ukrayini/

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.