Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:11:04

Відкриті уроки футболу

30.09.2017   12:22Агенцiя

Теплий день для учнів загальноосвітніх шкіл Мени та Менського району ознаменувався приємною подією – проведенням у них Національного дитячого футбольного фестивалю «Відкриті уроки футболу».

Майже 200 учнів загальноосвітніх шкіл Мени та Менського району, серед яких були і діти-переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей, які тепер живуть і навчаються в районі, взяли участь у цьому заході.

У відкритті фестивалю взяли участь голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, його заступники Володимир Ткач та Анатолій Свистун, голова Менської райдержадміністрації Валерій Щукін, голова Менської районної ради Олександр Мисник та представник Федерації футболу України Євгеній Столітенко.

Головний координатор фестивалю Тетяна Джуман провела для юних учасників цікаву спортивну розминку і, розбивши дітей на команди, відправила їх на виконання завдань на маршрутах.

Кожна футбольна станція з цікавими рухливими вправами: зустріч з психологами, представниками поліції, азартна гра у футбол, виконання ударів на точність, жонглювання м’ячем, виконання великої кількості цікавих завдання, визначення переможців,– все це займало увагу учасників фестивалі протягом усього святкового дня. В рамках фестивалю був також проведений і «Солодкий Кубок».

А іще цьогорічний фестиваль запам’ятався його учасникам смачною кашею та теплим солодким чаєм, які підготували для школярів організатори фестивалю.

Усі школи – учасниці фестивалю отримали у подарунок від Чернігівської обласної федерації футболу футболки, комплекти м’ячів, інший інвентар, необхідний для занять футболом.

   
Чернігівська обласна федерація футболу

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.