Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:24:20

Владислав Атрошенко готовий надати необхідну фінансову допомогу ФК "Десна"

14.06.2017   08:50Агенцiя

Під час відкриття професійного рингу в комунальному позашкільному навчальному закладі "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет" Чернігівської міської ради" (на стадіоні ім. Гагаріна) Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко прокоментував і ситуацію з футбольним клубом «Десна».

Він сказав, що абсолютно згоден з думкою багатьох футбольних вболівальників і фахівців, що команда виборола право бути в Прем’єр-лізі саме за результати у спорті. На переконання міського голови, такі рішення мають прийматися, виходячи з роботи футболістів на полі. І ця робота командою "Десна" була продемонстрована.

- Якщо виникли якісь організаційні речі, то спортивні керівники та функціонери могли зробити потрібні зауваження, публічно про це заявити та дати час на їх ліквідацію. Але команда повинна була увійти до Прем’єр-ліги, - зауважив мер.

Владислав Атрошенко побажав керівництву ФК «Десна» успішного завершення переговорів, які воно наразі веде з бізнес-структурами, аби стабілізувати фінансову складову клубу, та висловив готовність у разі потреби надати необхідну фінансову підтримку.

- Як міський голова я особисто заявляю про свою готовність підставити плече. У мене є офіційні доходи, які дозволяють мені дати гарантію на фінансування клубу в сумі 10 мільйонів гривень на рік, і я готовий підписати цю гарантію", – сказав Владислав Атрошенко.

При цьому він пояснив, що це його власні кошти, вказані у е-декларації, з яких сплачені податки.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини