Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:24:39

Поліція під Києвом затримала два автобуса з уболівальниками Десни

02.06.2017   12:46Агенцiя

Поліція заборонила в'їзд до Києва з Чернігова двом автобусам, в яких знаходилися уболівальники Десни, повідомляє Футбол 1.

Сьогодні інформував, що до будівлі ФФУ збираються прийти вболівальники чернігівського клубу. Це пов'язано з тим, що ФФУ не видала атестат Десні, що дає право на участь в УПЛ в наступному сезоні.

На цю акцію Федерація Футболу України відреагувала посиленою охороною. При цьому, за інформацією Футбол 1, біля будівлі Будинку футболу перебувають всього п'ять уболівальників чернігівського клубу через те, що поліція затримала інших уболівальників, які прямують до Києва на двох автобусах. За словами представника Десни, сьогодні біля стін Будинку футболу очікується близько 500 фанатів.

Зараз же будинок охороняють близько 200 правоохоронців. Представників чернігівського клубу не пускають всередину, незважаючи на їх бажання поговорити з кимось із керівництва ФФУ з приводу ситуації, що склалася з невидачею атестата.

Наміри уболівальників є дуже серйозними. Вони мають намір продовжувати акцію доти, поки клубу не пояснять причини, через які їм не було видано атестат.

Також Футбол 1 повідомляє, що на акцію, що проходить біля будівлі ФФУ, приїде і капітан Десни Вадим Мельник, який пропускає сьогоднішню гру проти Іллічівця. Примітно, що подібний протест буде також проходити в Маріуполі, де чернігівська команда і зіграє в заключному 34-му турі Першої ліги.

Нагадаємо що замість Десни, яка вийшла в УПЛ за спортивним принципом, місце в елітному дивізіоні займе Верес. Це пов'язано з тим, що рівненський клуб, на відміну від чернігівського, отримав атестат і має право на участь в наступному сезоні української Прем'єр-ліги.

В результаті цього рішення виконавчий директор Десни Ігор Ушарук в той же день заявив, що клуб буде подавати апеляцію на рішення ФФУ про невидачу їм атестата на участь в Прем'єр-лізі наступного сезону.

Нагадаємо, Верес поступається Десні (3-е місце проти 2-го) в таблиці нинішнього розіграшу Першої ліги 6 очок, хоча більшу частину сезону випереджав чернігівську команду.


https://sportarena.com/football/upl/politsiya-pod-kievom-zaderzhala-dva-avtobusa-s/

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини