Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:42:40

Завершився восьмий сезон Учбової баскетбольної ліги Чернігівщини 2016-2017

11.04.2017   11:07Агенцiя

Учбова баскетбольна ліга Чернігівської області, яку створила, організувала та провела Чернігівська обласна федерація баскетболу, завершила свій восьмий сезон.

Нинішній сезон було розпочато у листопаді минулого року. Сім команд з Чернігова та Славутича змагалися за коловою системою - зустрічалися одна з одною по одному разу.

Протягом шести місяців в рамках сезону УБЛЧ було проведено 21 гру, за результатами яких і було виявлено ім`я нового чемпіона.

Особливо запеклою була боротьба у першій трійці команд. Здолавши у гостях командучернігівської ОКДЮСШ, гравцям ЧНТУ для загальної перемоги у сезоні потрібно було лише вдома перемогти досвідчених ЧКоопТ, але вони поступилися з мінімальною різницею у два очки у додатковій п`ятихвилинці.

Команда Чернігівського кооперативного технікуму, перемігши в упертій боротьбі ОКДЮСШ, вперше для себе стала переможцем сезону УБЛЧ, і це при тому, що ЧКоопТ грала в усіх восьми сезонах і двіча ставала другою. ЧНТУ вже вп`яте в своїй історії посіли друге місце. Бронзове третє місце отримала команда ОКДЮСШ.

Підсумкове турнірне положення сезону УБЛЧ 2016-2017 таке:
1. ЧКоопТ (Чернігів) - 6 ігор, 6 перемог - 0 поразок, 12 турнірних очок, різниця ігрових очок 376-249
2. ЧНТУ (Чернігів) - 6, 5-1, 11, 437-236
3. ОКДЮСШ (Чернігів) - 6, 4-2, 10, 373-278
4. СЛАВУТИЧ (Славутич) - 6, 3-3, 9, 296-264
5. АКАДЕМИЯ (Чернігів) - 6, 2-4, 8, 251-320
6. ЧКЭТ (Чернігів) - 6, 1-5, 7, 208-352
7. ЧКТКТ (Чернігів) - 6, 0-6, 6, 125-336

В цьому сезоні ще очікується розіграш Кубку УБЛЧ, який було створено і проведено минулого року. Ігри Кубку-2017 пройдуть протягом квітня-травня.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.