Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:57:14

22 Міжнародний турнір пам’яті Вадима Третьякова

04.04.2017   09:13Агенцiя

Перші сонячні дні квітня цього року ознаменувалися цікавою подією у футбольному житті Чернігівщини.

1 – 2 квітня цього року фізкультурно-оздоровчий комплекс Чернігівського державного технологічного університету гостинно відкрив свої двері для учасників 22 Міжнародного турніру з міні-футболу (футзалу) серед ветеранів40 років і старше пам’яті Вадима Третьякова.

У цьогорічному турнірі взяли участь п’ять ветеранських команд: команда «Гомель» із міста Гомеля Республіки Білорусь, команда «Динамо» із міста Суми та чернігівські команди «Ветеран» із СираївКозелецького району, «Темп-Ветеран» із Борзни і чернігівська «Десна».

Радість від зустрічі із давніми знайомими, футбольний азарт, дружні суперечки на футбольному полі, запекла, цікава боротьба – саме такі емоції вирували цими вихідними у залі фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Здавалося, що на футбольному полі не дорослі сорокарічні чоловіки, а юні хлопчати, які дружними командами зібралися поганяти у футбол. А тому слова нашого гостя із Білорусі: «Не стареют душой ветераны» - на всі сто відсотків відповідають реальності.

Беззаперечним переможцем цьогорічного турніру стала команда «Гомель» (Республіка Білорусь), срібними призерами стали гравці сумського «Динамо», бронзу у нелегкій боротьбі виборола команда «Темп-Ветеран» із Борзни, четвертими стали гравці чернігівської «Десни», а п’ятими – команда «Ветеран» із села СираїКозелецького району.
Визначили кращих і у номінаціях. «Кращим воротарем» став представник Сумської області Хавренко Олег, який, до речі, у складі збірної команди України брав участь у Чемпіонаті світу з футзалу. «Кращим захисником» визнано Деменковця Едуарда зкоманди «Гомель» (Гомель), «Кращий бомбардир» - Дядченко Руслан («Динамо» Суми), «Кращий гравець турніру» - ЖоголокоВалерий («Темп-Ветеран» Борзна).

Організатори турніру відзначили також пам’ятними подарунками і найстаршого та найкращого гравців у кожній команді. Ними стали: команда «Гомель» (Гомель) Мінченко Олександр та Точілкін Сергій, команда «Темп-Ветеран» (Борзна) ГогохіяГоча та Катинов Євгеній, команда «Динамо» (Суми) Гриценко Сергій та Логвінов Андрій, команда «Ветеран» (Сираї) Митвієнко Сергій та Скиба В’ячеслав, команда «Десна» (Чернігів) Надточій Юрій та Мацута Володимир.

Турнір, який щороку проводиться Чернігівською обласною федерацією футболу, цьогоріч проходив за підтримки наших партнерів Торгового центру «Вена», Чернігівського державного технологічного університету, Миколи Бутка, Івана Леонова та Геннадія Риженка, голови Асоціації ветеранів футболу Чернігівської області Юрія Грузнова.

Наступного року ветерани знову зустрінуться на футбольному полі, але уже на 23 Міжнародному турнірі пам’яті Вадима Третьякова


Чернігівська обласна федерація футболу

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини