Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:00:12

Відбулося засідання Виконавчого комітету Чернігівської обласної федерації футболу

20.02.2017   08:08Агенцiя

Відбулося засідання Виконавчого комітету Чернігівської обласної федерації футболу, на якому була присутня директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Ніна Лемеш.

Зокрема, на засіданні було обговорено питання проведення реконструкції стадіонів «Юність», «Локомотив» та стадіону імені Гагаріна, перспективи розвитку футболу в області та обрання делегатів на черговий Конгрес Федерації футболу України.

Ніна Лемеш та Геннадій Прокопович повідомили присутніх про те, що на реконструкцію стадіону «Юність» згідно розробленого проекту необхідно 37 мільйонів гривень, а на реконструкцію стадіону «Локомотив» з міського бюджету вже затверджено виділення майже 7 млн. гривень.

Дівоча футбольна команда «Спартак», яка минулого року виборола право представляти Чернігівщину уже у Вищій лізі Чемпіонату України серед жіночих команд, тепер буде представляти нашу область під назвою «Єдність», адже, дякуючи президенту ФК «Єдність» (с. Плиски Борзнянського району) Михайлу Голиці та губернатору Чернігівської області Валерію Кулічу, дівчата мають змогу уже сьогодні брати участь у зимовому Чемпіонаті у Львові та представляти область у Чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги.

Також на засіданні обрано представників федерації, які представлятимуть Чернігівщину на черговому Конгресі Федерації футболу України.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини