Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:23:05

Чотири гравці Десни у символічній збірній півріччя

19.12.2016   07:56Агенцiя

Авторитетний футбольний інтернет-ресурс SportArena опублікував символічну збірну Чемпіонату України серед команд першої ліги за підсумками літа і осені сезону 2016/2017 рр. принагідно відзначимо, що серед кращих гравців чемпіонату опинилися і гравці Десни – Вадим мельник, Денис Фаворов, Олександр Філіппов та Єгор Картушов.

Крім того, до топ-33 потрапив ЛеванАрвеладзе, який з 1 січня також буде гравцем чернігівського клубу.

Воротарі:
№1 – Рустам Худжамов («Іллічівець»)
№2 – Денис Сидоренко («Геліос»)
№3 – Богдан Когут («Верес»)
Праві захисники:
№1 – Денис Фаворов («Десна»)

Коментар від SportArena: ДенисФаворов в Першій лізі добре відомий універсалізмом - раніше він більше грав центрального захисника або півзахисника, але, схоже, остаточно утвердився в амплуа правого бровочника. Ще в ФК Полтава при Федорчука Денис запам'ятався ефективної грою на цій позиції, та й в Десні у Рябоконя в результаті здорово розкрився саме на правому краю захисту.

Фаворова як правого захисника відрізняє жорстка, агресивна манера. Він гарний у підключеннях до атак, ефективний при стандартах. Важливо, що Денис втримав контроль над своїм флангом навіть в матчах проти найсильніших суперників, а також при цьому відрізнявся найбільшою серед колег по амплуа націленістю на чужі ворота.

№2 – Іраклій Циколія («Нафтовик-Укрнафта»)
№3 – Олександр Насонов («Іллічівець»)
Центральні захисники:
№1 – Сергій Лобойко («Геліос»)
№2 – Сергій Борзенко («Верес»)
№3 – Олег Тарасенко («Черкаський Дніпро»)
Центральні захисники:
№1 – Сергій Вакуленко («Іллічівець»)
№2 – Роман Гончаренко («Черкаський Дніпро»)
№3 – Вадим Мельник («Десна»)

Коментар від SportArena: Один з найбільш вікових польових гравців Першої ліги видав гідне півріччя. Якби не сталося такого конфузу, як умовно домашня поразку від Колоса (0:4), Вадима навіть можна було б номінувати на більш високе місце. Але, як і належить лідеру і капітану, Мельник допоміг команді згуртуватися і пережити неприємний матч з ковалівською командою.

Десна дограла осінь переконливо і навіть претендувала на друге місце, хоча в підсумку пішла на зимівлю третьої. Ветеран - один з головних дійових осіб команди Рябоконя. Мельник хороший в грі один в один, традиційно непоступливий в силовий і верховій боротьбі. У міру необхідності може висунутися і на позицію юності - в атаку, що дає «План Б» тренерам.

Ліві захисники:
№1 – Артур Западня («Верес»)
№2 – Дмитро Ульянов («Авангард»)
№3 – Богдан Кушніренко (ФК «Полтава»)

Центральні півзахисники:
№1 – Дмитро Мишньов («Іллічівець»)
№2 – Іван Брікнер (ПФК «Суми»)
№3 – Олександр Поздеєв («Колос»)

Праві півзахисники:
№1 – Ілля Коваленко («Оболонь-Бровар»)
№2 – Денис Кожанов («Іллічівець»)
№3 – Антон Котляр («Верес»)
Атакуючі півзахисники:
№1 – ДжемальКизилатеш («Арсенал-Київ»)
№2 – Марусич Максим («Гірник-спорт»)
№3 – Евгеній Лозовий («Нафтовик-Укрнафта»)

Ліві півзахисники:
№1 – Руслан Кісіль («Іллічівець»)
№2 – Єгор Картушов («Десна»)

Найяскравіший гравець Десни, що пройшов з командою з Другої ліги в лідери Першої. Один з небагатьох, хто з тієї пори тільки прогресує - і за віком має можливість додати ще. Картушов - один з найшвидших футболістів дивізіону. Володіє відмінною лівою ногою, тому нерідко демонструє чудеса техніки і загрожує воротам. Додав в плані командної гри - зараз Єгор не тільки гравець, що несе небезпеку, але і її створює. З трьома голами і п'ятьма ассистами виявився серед кращих гравців півріччя, але однозначно може ще більше.
№3 – ЕвгенійМорозко («Колос»)
Нападники:
№1 – Руслан Степанюк («Верес»)
№2 – АдерінсолаЕсеола («Арсенал-Київ»)
№3 – Ігор Кірієнко («Гірник-спорт»)
Нападники:
№1 – Олександр Філіппов («Десна»).

Чудове придбання «сіверян» - став автором першого гола Десни в сезоні, зі стартового туру заявивши про себе як про нового лідера атак команди. Забивав досить стабільно, нерідко - в матчах з потенційними конкурентами в боротьбі за медалі. Був гарний в комбінаціях з товаришами по групі атаки, проявив себе як командний форвард. Бенефіс видав, мабуть, проти Іллічівця - забив два м'ячі своїй колишній команді, порвавши її у важкому поєдинку.
№2 – Леван Арвеладзе («Нафтовик-Укрнафта»)
№3 – Олександр Бондаренко («Колос»).

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини