Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:37:21

"Десна" – "Скала" – 3:0

26.09.2016   10:17Агенцiя

У неділю, 25 вересня, стрийська «Скала» у матчі 11-го туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги зустрічалася у Києві проти чернігівської «Десни» і зазнала розгромної поразки - 0:3.

25 вересня 2016 р. 16 год. 30 хв. м. Київ. Стадіон «Оболонь-Бровар». 17 градусів. 500 глядачів. Арбітр – Сергій Даньковський (Київ). Асистенти арбітра – Ігор Жосан та Заур Курбанов (обидва – Херсон). 4-й арбітр: Клим Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу: Роман Гамаль (Чернівці).

«Десна»: 25. Костянтин Махновський, 27. Олександр Чорноморець, 22. Антон Братков, 21. Денис Фаворов, 13. Лука Коберідзе, 12. Єгор Картушов, 11. Вадим Бовтрук, 10. Олександр Філіппов (77. Денис Галенков, 88), 9. Олександр Волков (14. Андрій Мостовий, 82), 8. Максим Банасевич, 5. Максим Максименко.

Головний тренер – Олександр Рябоконь.

«Скала»: 1. Роман Герич, 2. Назар Стасишин, 3. Роман Подоляк 4. Валерій Бондаренко, 15. Петро Стасюк, 8. Владислав Клименко-к., 5. Тарас Максимович, 93. Назар Кміть (71. Барнор Брайт, 54), 23. Володимир Шваб, 7. Дмитро Скакун (77. Олександр Боровик, 72), 10. Віталій Рябушко (25. Ігор Бровко, 46).

Резервні гравці: 12. Олег Білик, 17. Любомир Білоус, 9. Роланд Білала, 99. Володимир Пришнівський.

Головний тренер – Василь Малик.

Голи: Максим Банасевич (28, 52), Олександр Філіппов (87).

Матч з одним із претендентів на підвищення у класі – чернігівською «Десною»  відбувався у Києві на стадіоні «Оболонь-Бровар». Через реконструкцію газону стадіону в Чернігові кілька останніх домашніх матчів «Десна» проводила в Харкові на стадіоні «Сонячний», однак перед грою зі стрийською командою чернігівці вирішили переїхати на нову арену. Ця арена виявилася фартовою для команди Олександра Білоконя, яка у підсумку здобула перемогу. Незважаючи на розгромний рахунок, ці три очки далися «Десні» непросто.

Команда Василя Малика виглядала серйозним опонентом одного із фаворитів змагань, однак нереалізація створених моментів не дозволила команді зачепитися за очки.

Однак не будемо забувати, що в «Десни» одна з найкращих ліній захисту і в 10-ти попередніх турах команда з Чернігова пропустила лише 6 голів, 4 з яких в останньому домашньому поєдинку проти команди з Ковалівки. А «Скала» підтвердила, що у них великі проблеми з реалізацією і за забитими м’ячами (у стриян їх 6), після цього туру «малиново-зелені» стали найменш результативною командою ліги.

Перше взяття воріт відбулося на 28-й хвилині. Банасевич на правому фланзі штрафного майданчика розхитав Стасюка і коли всі очікували прострільну передачу, несподівано пробив з гострого кута у ближній кут під поперечину. Другий гол був майже копією гола першого. На 52-й хвилині Філіппов наважився на дальній удар з, який Герич парирував перед собою. Першим на м'ячі опинився Банасевич і знову з гострого кута вразив ціль. Після цього номінальні господарі стали грати за результатом, віддавши ініціативу стриянам, та намагалися проводити швидкі контрвипади. І одного разу це спрацювало. Остаточну крапку у грі поставив Олександр Філіппов. Причому зробив це з другої спроби. Спочатку, на 86-й хвилині його удар прийняла себе ліва стійка, а через хвилину партнери вивели його у прорив на лівому фланзі. Нападник «Десни», який до гри був третім у списку найкращих бомбардирів Першої ліги, обвів Герича і з гострого кута поцілив у порожні ворота.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини