Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:53:54

"Десна" тимчасово переселяється на "Оболонь Арену"

24.09.2016   16:20Агенцiя

Чернігівська "Десна" свій домашній матч 11-го туру в першій лізі проти "Скали" проведе на "Оболонь-Арені", де вже приймала у стартовому турі "Нафтовик-Укрнафту" (1:0). Про це повідомив виконавчий директор чернігівського клубу Ігор Ушарук.

Через реконструкцію стадіону імені Ю. Гагаріна в Чернігові "Десна" проводила свої домашні матчі в Харкові на стадіоні "Сонячний". Із найближчого туру графік ігор з "Геліосом" збігається, тому командаОлександра Рябоконя змушена шукати собі іншу арену. У середу "Десна" провела матч за Кубок, обігравши у Харкові на номінально домашній арені київський "Арсенал" (1:0).

"До матчу зі "Скалою" готуємося в Харкові на базі ФК "Металіст", звідси не виїжджали після поєдинку на Кубок, – сказав Ушарук прес-службі ПФЛ. – Перед матчем вирушимо до Києва, де проведемо свій домашній матч. Графік матчів з "Геліосом" збігся, тому звернулися з проханням надати для наших домашніх матчів "Оболонь-Арену", і з боку керівництва київської команди ніяких заперечень не було. Як, до речі, і з боку "Геліоса". Обидва клуби розуміють, чому нам доводиться квартируватися в інших містах, і без проблем надали нам свою арену для домашніх матчів. За це ми їм вдячні».

Терміни реконструкції газону на стадіоні в Чернігові довелося трохи знести у зв'язку з укладанням підігріву. «Зараз ведуться роботи по укладанню кабелю для підігріву, тому трохи терміни зсуваються. Зате у нас готове тренувальне поле. Ось до матчу з "Гірником-Спорт" готуватимемося в Чернігові на своєму полі, де зробили автоматичний полив і покриття відмінної якості», – резюмував Ушарук.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.