Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:14:56

Міський голова привітав чернігівських спортсменів з професійним святом

09.09.2016   09:16

У Чернігівській міській раді відбулась урочиста зустріч міського голови Владислава Атрошенка з чернігівськими спортсменами, тренерами, вчителями фізкультури загальноосвітніх шкіл та директорами спортивних закладів. Захід відбувся з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який святкується у другу суботу вересня.

Вітаючи спортсменів з професійним святом, міський голова наголосив, що це приємна місія - нагороджувати кращих спортсменів міста. Адже чернігівські спортсмени здобувають блискучі перемоги на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Також у ході зустрічі міський голова обговорив зі спортсменами перспективи розвитку інфраструктури для спорту в місті на майбутнє.

«Що стосується спортивних закладів, то є декілька ідей. Це будівництво стадіону «Локомотив», будівництво спортивного комплексу на стадіоні «Юність», а також є ідея побудувати критий спортивний комплекс «трансформер», щоб там було багато занять з різних видів спорту і на якому можна було би проводити святкові заходи та змагання», - наголосив Владислав Атрошенко.

 Принагідно він виконав свою обіцянку, дану публічно на початку року, та з власних коштів нагородив за високі спортивні досягнення Аліну Бойкову, яка зайняла перше місце на чемпіонаті світу з сумо. Цю нагороду Владислав Атрошенко пообіцяв запровадити, аби стимулювати чернігівських спортсменів рухатися вперед і займати перші місця на олімпійських іграх та чемпіонатах світу.

Мер міста побажав спортсменам нових перемог та спортивних звершень і вручив їм також офіційні нагороди.

За високі спортивні досягнення нагороджені:

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету:

Лапа Ніна Анатоліївна - тренер-викладач з волейболу комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Чернігів" Чернігівської міської ради.


Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

Ємець Аллі Володимирівні -  тренеру-викладачу з веслування на байдарках та каное комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 Чернігівської міської громадської організації спортивного товариства "Спартак";

КорецькійСвітлані Михайлівні- учителю фізичної культури Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 29 Чернігівської міської ради Чернігівської області;

Лисенко Ірині Юріївні- заступнику директора комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 Чернігівської міської громадської організації спортивного товариства "Спартак";

Литвиненку Валерію Васильовичу- інструктору-методисту позашкільного навчального закладу "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо";

Пищенку Олегу Анатолійовичу- тренеру-викладачу з панкратіону позашкільного навчального закладу "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо".


Грошова винагорода вручена:

Наталії Смаль - срібній призерці чемпіонату Європи з самбо 2016 року;

Марії Буйок - бронзовій призерці чемпіонату Європи з самбо 2016 року;

Аліні Бойковій - срібній призерці чемпіонату Європи, переможниці та бронзовій призерці чемпіонату світу з сумо 2016 року;

Маркіну Анатолію Миколайовичу - заслуженому тренеру України, старшому тренеру-викладачу школи вищої спортивної майстерності;

Дар'ї Рожнятовській -  переможниці чемпіонату світу з кульової стрільби серед юніорів 2016 року;

Юлії Тимошко - переможниці чемпіонату світу з кульової стрільби серед юніорів 2016 року;

Галині Авраменко - переможниці та срібній призерці чемпіонату світу з кульової стрільби 2016 року;

Олексію Щербаку - бронзовому призеру чемпіонату Європи з вільної боротьби серед молоді 2016 рік;

Єзєєву Міріку Аврамовичу - заслуженому тренеру Таджикістану, тренеру-викладачу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи спортивного товариства "Динамо";

Настоящему Анатолію Анатолійовичу - директору, тренеру-викладачу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи спортивного товариства "Динамо".

Останні новини Чернігівщини

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини