Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:24:21

ФК "Десна" змінює свою емблему у співпраці з вболівальниками

28.05.2016   14:35Агенцiя

26 травня в Чернігові відбулося відкрите обговорення пропозицій щодо ребрендингу ФК «Десна».

Учасники зустрічі, серед яких було керівництво клубу, депутати облради, журналісти, історики та вболівальники розглянули можливі варіанти нової емблеми футбольного клубу «Десна».

«Ми довго зважували всі за і проти і в кінцевому підсумку ініціювали процес ребрендингу «Десни». Приймаючи таке серйозне рішення, перш за все, ми керувалися двома ключовими факторами - шануванням історії і традицій рідного клубу та Чернігівщини, а також необхідністю йти в ногу з часом. Оскільки «Десна» - це народний клуб, вирішили таке важливе рішення винести на відкрите обговорення», - такимисловами відкрив зустріч віце-президент«Десни» Ігор Базалінський.
 
Спікери, яких було запрошено до слова, представили інформацію з історії клуба та Чернігівщини. «Нинішня емблема практично копіює емблему Латвійської федерації футболу. Історичні кольори «Десни» – біло-блакитні, на цьому й варто зосередити основну увагу», – висловив свою думкузнавець історії чернігівського футболу Віктор Муха.

Починання «Десни» підтримала також Професійна футбольна ліга України. Маркетинг-менеджер ПФЛ Світлана Рибакова розповіла про власний досвід –  шлях змін, нововведень та самовдосконалення, яким зараз йде ПФЛ. 

У свою чергу вболівальники клубу схвально сприйняли рішення про ребрединг, взявши активну участь в обговоренні.

За результатами зустрічі вирішено взяти за основу щитоподібну формуемблеми, а в оформленні використати історичні кольори клубу – біло-сині, представлені вертикальними смугами. На новій емблемі «Десни» красуватиметься герб Чернігова та дата заснування клубу – 1960-й рік.

Всі напрацьовані матеріали буде передано команді професійних дизайнерів, які запропонують кілька варіантів емблеми. Остаточне рішення щодо затвердження нової емблеми футбольного клубу «Десна» прийматиметься публічно.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини