Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:14:16

Підприємства-благодійники скріпили підписами співпрацю з олімпійцями

19.05.2016   09:36Агенцiя

18 травня, в Чернігівській ОДА відбулася процедура підписання договорів про співпрацю між Відділенням Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, Чернігівським відділенням публічного акціонерного товариства «САН ІнБев Україна» та приватним акціонерним товариством «Чернігівський автозавод».

Перше товариство вже не один рік є надійним партнером олімпійців Чернігівщини. За його підтримки спортсмени забезпечуються спортивним харчуванням, інвентарем, проводяться масові заходи тощо. Для Чернігівського відділенням «САН ІнБев Україна» підтримка спорту є системною соціальною програмою. І цей рік не став винятком – директор товариства Микола Карахтанов в черговий раз підтвердив благодійні наміри відповідним документом.

Що ж стосується «Чернігівського автозаводу» – сьогодні його директор Валерій Купцов від імені колективу підприємства засвідчив підписом прагнення і зобов’язання зі сприяння розвитку олімпійського руху Чернігівщини. Звертаючись до присутніх представників Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, очільник підприємства-мецената висловив сподівання на тривалу співпрацю та побажав лідерам спорту Чернігівщини успіхів.

«З минулого року фінансування всіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл і весь спорт фактично було перекладено на плечі області – ми не отримуємо фінансування з міністерства. Для нашої області це є дійсно проблемою, особливо на фоні й так хронічної недофінансованості соціальної сфери через малу густоту населення та розгалуженість мережі закладів. Тому те, що провідні чернігівські компанії через Національний олімпійський комітет долучаються до фінансування спортивної мережі області – є дійсно великою справою. Це дасть змогу не переривати тренування, підтримати наші школи, зробити якіснішою підготовку наших спортсменів. Тому дякуємо вам за активність і, сподіваюся, колективи ваших підприємств будуть активно долучатися до заходів, які ми будемо спільно проводити, і таким чином працюватимемо над здоров’ям чернігівців», - звернувся до директорів підприємств-партнерів Національного олімпійського комітету Чернігівщини його голова і в одночас голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини