Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:14:16

Геліос – Десна: особисті рахунки

28.03.2016   11:23Агенцiя

Нинішнє протистояння Десни і Геліоса буде уже вісімнадцятим.

Чернігівці виграли п’ять матчів, шість завершилися внічию і у шести перемогу здобули харків’яни. Співвідношення забитих і пропущених голів — 25:22 на користь «сонячних». У дев’яти домашніх зустрічах наша команда набрала тринадцять очок (3 перемоги, 4нічиї, дві поразка, різниця забитих та пропущених м’ячів –11:11) і вісім — у восьми виїзних (2 перемоги, 2 нічиї і 4 поразки, різниця забитих та пропущених м’ячів -11:14).

Відзначимо, що найбільший резонанс мала третя зустріч нинішніх суперників. То була перша гра Десни сезону 2004/2005 під керівництвом нового тренерського штабу на чолі з Олександром Томахом. І чернігівський дебют відомого фахівця виявився просто-таки шокуючим. Йшла лише 37 секунда гри, коли відомий своїми виступами за збірну України і португальську Бенфіку, капітан Геліоса Сергій Кандауров відкрив рахунок. А до 16-ї хвилини він забив ще два голи. І четвертий – з пенальті, у другому таймі. Десна, яку того вечора фатальний збіг обставин зробив безпомічною, у свою чергу спромоглася забити лише один м’яч.

І хоча то була прем’єрна гра сезону 2004/2005, вона визначила увесь хід подальшої боротьби у групі В другого дивізіону за путівку в першу лігу. Гості розгромили господарів поля з рахунком 4:1 і Десна, яка теж претендувала на підвищення у класі, так і не наздогнала конкурента. Тож «переекзаменування» нашої команди затягнулося ще на рік

Востаннє ж «сонячні» і «річковики» мірялися силами 15 серпня минулого літа. Гору взяли харків’яни – 1:0. Наприкінці першого тайму вони вдало розіграли штрафний, і захисник Луценко з лінії воротарського майданчика господарів добре поставленим ударом головою спрямував м’яч у сітку.

Звісно, гол у роздягальню полегшив гостям життя у другому таймі. Вони грамотно вибудували оборону і з усіх сил старалися не підпускати наших гравців до своїх воріт. Однак у кінцевому підсумку ледь не втратили перемогу. Уже в доданий час арбітр не призначив у ворота Геліоса очевидний пенальті, залишивши Десну без важливого очка.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини