Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:41:25

Чернігівські спортсмени взяли участь у Чемпіонаті України з кіокушинкай карате

03.03.2016   11:08Агенцiя

З 25 по 27 лютого чернігівські спортсмени взяли участь у Чемпіонаті України з кіокушинкай карате, який проводився у м. Житомирі. Це були відбіркові змагання до чемпіонату Європи, який цього року пройде у Грузії.

Під час змагання чернігівські каратисти показали гарні результати.

Спортсмени Чернігівської міської федерації кіокушинкай карате Богдан Знойко посів 3-е місце, а Микита Бабак дійшов до 18 фіналу змагань серед юніорів 1998-1999 р.н.

Кандидат у майстри спорту України Олексій Завертанний серед чоловіків посів 2-е місце у абсолютній ваговій категорії +85кг. Він зміг здобути перемогу над представниками Києва та Житомира.

Наразі Олексій Завертанний відновлює сили, адже отримав чимало ушкоджень під час доволі важкого поєдинку. Однак, як запевняє сам спортсмен, він бажає якомога швидше стати у стрій, продовжувати тренування та показали свої сили на змаганнях у Європі.

Відзначимо, що незабаром спортсмени розпочнуть підготовку до чемпіонату Європи, однак, вони не мають коштів для поїздки на змагання через брак фінансування і не мають можливості самостійно оплатити поїздку.

Тому, міська федерація кіокушинкай карате шукає спонсорів, громадські організації та благодійні фонди, аби дати змогу чернігівцям відстоювати честь України у Європі.

Якщо федерація зможе знайти необхідні кошти, спортсмени представлятимуть на чемпіонаті Європи не лише Чернігівщину, а й Україну в цілому.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.