Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 08:06:44

Чемпіонат області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з жиму штанги лежачи

24.02.2016   10:53Агенцiя

20 лютого у м. Чернігів вперше стартував чемпіонат області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з жиму штанги лежачи.

Спортсмени з Ніжинського району смт. Лосинівка, Чернігівського району с. Боромики, м. Корюківката м. Чернігів показували свою майстерність та виборювали право до участі у чемпіонаті України з пауерліфтингу, який проводиться 01-03 квітня 2016 року у м.Дніпропетровськ.

За перемогу атлети змагались у восьми вагових категоріях від 49 до 107 кілограмів серед чоловіків та серед жінок у вагових категоріях від 45 до 61 кілограмів. Для багатьох спортсменів ці виступи були дебютом на спортивному помості.

Привітали учасників змагань директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, заступник Голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Литвинець Андрій Миколайович, директор Чернігівської обласної ДЮСШ інвалідів Пітель Олександр Юрійович.

Пауерліфтинг — силовий вид спорту, у якому спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату виконують вправу жим штанги лежачи на горизонтальній лаві. Не дивлячись на обмеження всі учасники мають спортивний характер, фізичну витримку та наполегливо йдуть до власного рекорду.

У змаганні жінок золоту медаль у ваговій категорії 61 кг здобула Данильченко Мирослава підняв штангу вагою 55 кг. Срібло виборола Дядечко Олеся. У ваговій категорії 55 кг перемогла Рєчкалова Ніна, Єфименко Любов зайняла друге місце. Серед чоловіків блискуче виступив Гавриш Анатолій, котрий став чемпіоном у ваговій категорії понад 107 кг. Він підняв найважчу штангу змагань – 145 кг. Золотий дебют у своїй ваговій категорії зробили Огієнко Дмитро та Байдюк Микола. За власної ваги 80 кг Шурута Сергій став переможцем підняв штангу вагою – 102 кг. Прохоренко Сергій здобув срібну медаль. У своїх вагових категоріях перемогли Рзаєв Ілгар, Ткач Анатолій, Мухомадеєв Владислав, Ус Максим.

Переможці отримали грамоти, медалі та солодкі призи. Вітаємо тренерів Короткого С.Є., Могильного В.Ф., Куца В.І., Сташука Б.Г., Ладисєва А.В., Короткую М.А. за вдалі виступи їх спортсменів.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини