Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:57:54

Пройшли змагання юних самбістів, організовані ветеранами міліції

30.11.2015   15:04Агенцiя

Річницю своєї діяльності утворена за ініціативи та особистими зусиллями ветеранів органів внутрішніх справ громадська організація відсвяткувала традиційно — проведенням дитячо-юнацьких спортивних змагань.

Коментуючи такий вибір святкових заходів, лідер громадської організації, полковник міліції у відставці Петро Пекур підкреслив: впродовж своєї 35-річної кар’єри правоохоронця-оперативника чітко переконався, що нестримну дитячу енергію дорослі мають змалку скеровувати в потрібне русло. Спорт є оптимальним варіантом. Масово залучене до нього нове покоління зростатиме здоровим, патріотичним та не схильним до протиправної поведінки.

Вірна проголошеному курсу, громадська організація за час свого існування вже встигла забезпечити проведення понад 100 змагань різних рівнів та спортивно-масових заходів, як у Чернігові, так і в сільських районах області.

У відповідному ключі пройшли й урочистості з нагоди річниці від дня створення громадської організації: в обласному центрі відбулися святкові змагання юних спортсменів. Спостерігати за ходом турніру були запрошені віце-президент Національної федерації самбо України Юрій Климантов, інші представники федерації.

Високий спортивний чиновник відзначив гідне місце, яке посідає Чернігівщина у підготовці майстрів самбо, та важливу роль громадської організації у сприянні цій роботі. «Україна виборола дві золоті медалі та одну «бронзу» на цьогорічному чемпіонаті світу з боротьби самбо, — нагадав Юрій Олексійович. — І всі ці нагороди належать чернігівцям, причому бронзова медаль здобута у найпрестижнішій чоловічій ваговій категорії до 82 кг, де конкуренція найвища, тож насправді й ця відзнака варта «золота».

Володаря цієї світової «бронзи», гідного носія традицій чернігівської школи самбо Олексія Ніженка, привітали лідер громадської організації Петро Пекур та віце-президент федерації Юрій Климантов. Вони вручили спортсменові подарунок та грошову винагороду. У свою чергу, Олексій звернувся з настановою старшого товариша до борців-початківців. Головне, наголосив він, ставити перед собою чітку мету і не шкодувати сил для її досягнення. Щораз така планка буде вищою, а успіхи — вагомішими.

Після урочистого відкриття змагань відбулися захопливі двобої малечі. Для деяких з них це перші змагання в житті. Але за своєю напругою та цікавістю вони не поступалися турнірам дорослих борців.

На завершення свята всі юні учасники змагань отримали солодкі подарунки від організаторів. Переможців у кожній ваговій категорії було відмічено дипломами та медалями змагань.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини