Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:36:11

ФК Тернопіль поступився чернігівській Десні

19.10.2015   07:46Агенцiя

Те, що "Десна" нині займає явно не своє місце у турнірній таблиці з’ясувалося уже з перших хвилин поєдинку в Тернополі. Досвідчена команда з яскраво вираженими лідерами (один екс-гравець "Дніпра" та збірної України Костянтин Кравченко чого вартий) однозначно може претендувати на позицію в "турнірці" вище десятої.

Хоча на перших хвилинах ФК "Тернопіль" грав на рівних з досвідченими гостями. Щоправда, до небезпечних моментів справа не доходила, але й до Сергія Чернобая м’яч потрапляв лише зрідка. До гострих випадів можна віднести хіба дальні удари Ігоря Курила і Тараса Кривого – та у першому епізоді вдалу позицію у воротах обрав голкіпер гостей і спокійно відбив м’яч у поле, а в другому – м’яч пролетів над поперечиною.

А ось перша ж небезпека біля воріт господарів призвела до голу. Есеола (український форвард "Десни", який має нігерійське коріння) після гострої подачі зі штрафного з близької відстані переправив м’яч у ворота господарів – 0:1. Тернополяни активізувалися, але до небезпеки справа дійшла вже під завісу першого тайму. Після подачі кутового Тарасом Кривим Ігор Курило вище всіх вистрибнув у штрафному майданчику гостей, але пробив головою трішки неточно. При цьому здалося, що Ігор Курило та Сергій Атласюк у цьому епізоді завадили один одному.

І коли вже видавалося, що команди підуть на перерву з мінімальною перевагою гостей, ФК "Тернопіль" отримав гол "у роздягальню". Чернігівці вивели один на один з голкіпером Чепурненка, і той елегантно переграв Чернобая та закотив м’яча в порожні ворота – 0:2. І гру, фактично, було зроблено.

У другому таймі ФК "Тернопіль" так і не зміг нав’язати гостям свою гру. Лише на 62-й хвилині Степан Клекот вдало приклався до м’яча після серії рикошетів, однак голкіпер гостей зреагував на потужний удар крізь "частокол" ніг захисників і перевів м’яч на кутовий. А ось гості могли довести рахунок і до великого. На 68-й хвилині Есеола майже вискочив на побачення з Сергієм Чернобаєм, але той вчасно вибіг з воріт і на сантиметри випередив нападника.

Далі гра перейшла в стан анабіозу – одні не хотіли, інші не могли, тож рахунок вже не змінювався, а ось жовті картки того вечора суддя виймав досить частенько – на двох команд їх було показано аж одинадцять(!).

Перша ліга, тур 13

ФК Тернопіль – Десна  0:2

Голи: Есеола (27); Чепурненко (45+1).

ФК Тернопіль:  Чернобай, Курило, Атласюк, Соколовський, Дубчак, Кондзьолка, Клекот, Сороцький, Полянчук (Гром’як, 55),  Кіцак (Гаврилюк, 31), Кривий.

Десна: Шевченко, Щедраков, Єлісєєв, Сухомлинов, Чепурненко, Кравченко (Малюк, 71), Чуланов, Смалько, Кісіль (Іоша, 90+1), Бовтрук, Есеола (Грищенко, 89).

Попередження: Кривий, Полянчук, Клекот, Сороцький, Гаврилюк – Смалько, Чепурненко, Щедраков, Кісіль, Есеола, Чуланов.


ФК Тернопіль   

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини