Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:59:58

Відбувся "Відкритий урок футболу"

26.09.2015   20:39

У вересні 2015 року в Україні стартував новий сезон національного проекту "Відкриті уроки футболу", який включає в себе ігри, уроки, змагання, конкурси та різноманітні форми заходів за принципом "футбол для всіх".

Соціальний проект «Відкриті уроки футболу» з розвитку шкільного футболу на 2015 рік реалізується відповідно до договору про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та Федерацією футболу України з розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України у 2013-2016 роках та на виконання плану спільних заходів Федерації футболу України, Комітету з фізичного виховання та спорту та Інституту модернізації змісту освіти МОН України.

Проект здійснюється у співпраці з Федерацією футболу України та департаментом у справах дітей Міністерства внутрішніх справ України і використовує позитивну футбольну атмосферу, як виховний інструмент для фізичного розвитку дітей, превенції дитячих конфліктів і дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

24 вересня на центральній спортивній арені міста Чернігова – стадіоні імені Ю.О.Гагаріна відбувся соціальний фестиваль масового футболу та здорового способу життя «Відкриті уроки футболу».

У заході взяли участь майже 200 хлопчиків та дівчаток з Чернігова та Ніжина.

Вони виконували завдання на футбольному полі стадіону, яке було розбите на 12 секторів. За кожним сектором був закріплений відповідальні тренери, які ділилися з дітьми секретами футболу, знайомили з вправами, які допомагають розвинути влучність, швидкість та витривалість. Діти з радістю брали участь у конкурсах, іграх та виконували різні вправи за командами своїх наставників.

Варто зауважити, що весь необхідний для проведення заходу інвентар було надано Федерацією футболу України. У подарунок від ФФУ учасники отримали футболки, кепки, комплекти м’ячів, інший необхідний для занять футболом інвентар.

Також на фестивалі привітали футбольну команду Ніжинської загальноосвітньої школи № 9, яка цього року стала бронзовим призером фінал Всеукраїнських змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч» - кубок «Coca-Cola» в старшій віковій групі серед юнаків 2001 року народження.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.