Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:00:00

Бронзовий фініш футболістів УМВС

21.09.2015   08:43Агенцiя

У футбольних баталіях на приз обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед команд-колективів фізкультури силових структур футбольна команда УМВС України в Чернігівській області в запеклій та безкомпромісній боротьбі виборола третє місце і отримала бронзові нагороди.

У змаганнях взяли участь одинадцять футбольних команд, які за правилами змагань були спочатку розподілені на три підгрупи. За результатами групових ігр до наступного кола змагань вийшли вісім кращих, тобто відсіялися три аутсайдери.

В наступному раунді турніру октет учасників був поділений ще на дві підгрупи по чотири команди в кожній. За результатами внутрігрупових поєдинків дві кращі команди вийшли у півфінали. Серед квартету кращих - футболісти УМВС, команди юридичного коледжу та прокуратури, а також футболісти управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У першому півфіналі зійшлися команди прокуратури та юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби. В цьому поєдинку з рахунком 2:0 перемогу святкували більш молоді та амбітні футболісти юридичного коледжу. В другому півфіналі у важкій та безкомпромісній боротьбі між командами ДСНС та УМВС з мінімальною перевагою 1:0 перемогли рятувальники.

 В матчі за третє місце міліціонери здобули вольову перемогу 2:1 над командою прокуратури. Причому прокурори першими відкрили рахунок, але міліція не втратила сили духу та волі до перемоги і, переломивши хід поєдинку, змогла вирвати перемогу з мінімальним рахунком.

А от фінал виявися ще більш драматичним. Основний час гри між командами держслужби з надзвичайних ситуацій та юридичного коледжу переможців не виявив - 1:1. Далі, за регламентом змагань, переможця мали визначити за результатами одинадцятиметрових штрафних ударів - пенальті.

Перша п'ятірка виконавців обох команд впоралася зі своєю роботою бездоганно - увігнавши в ворота суперника по п'ять голів. Далі команди вже змагалися до першого промаху. Таке протиборство футболісти називають психологічним протистоянням. І тут першими не витримали нерви у рятувальників. Їхній гравець схибив першим і тим самим дозволив пенітенціаріям вийти вперед і одночасно стати володарями головного трофею змагань - кришталевого кубка та золотих медалей.

Решта призерів: команди Управління ДСНС та Управління МВС області були нагороджені, відповідно, срібними та бронзовими медалями і грамотами. Після фінального матчу відбулося нагородження призерів та переможців змагань, а  завершилася урочиста церемонія традиційним спільним фото на згадку.

СЗГ УМВС України  
в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини