Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:36:48

Чернігівські гімнастки – серед найкращих

07.09.2015   11:34Агенцiя

В місті Києві проходив відкритий чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з художньої гімнастики. В столицю України з’їхались понад 300 гімнасток зі всієї країни, серед них найсильніші команди – міст Дніпропетровська, Львова, Харкова, Києва, Одеси.

Чернігівську область представляла команда ДЮСШ «Чернігів» під керівництвом головного тренера Юлії Бориско, які тренуються на базі ЗОШ № 19.  Юні грації успішно розпочали новий сезон і показали дуже гарний результат – вибороли 14 медалей.

Абсолютними чемпіонками змагань за програмою ІІ розряду у групових вправах стали: Бондарева Альона, Байдаленко Аліна, Ефименко Ліза, Ламашевська Дарина, Шарак Вікторія та Щербакова Дарья. Гімнастки були нагороджені золотими медалями ФСТ «Україна» і тренери команди  – Бориско Юлія та Алексеєва Катерина нагороджені грамотами.

 У індивідуальній  програмі гімнастки ДЮСШ  «Чернігів»   вибороли  4 бронзові медалі в особистій першості.
За програмою І дорослого розряду нагороду отримала Деревенська Діана. Серед кандидатів у майстри спорту своєю майстерністю та емоційністю виділилася Ревун Анастасія, яка також привезла додому бронзову медаль.
Серед найдосвідчених гімнасток за програмою майстрів спорту нашу область представляли Спешилова Діана та Петроченко Марина - кандидат в збірну України. В цій категорії була найтяжча боротьба, оскільки змагались одні з найкращих гімнасток України. У загальному заліку Діана стала шостою,  а Марина змогла вибороти 2 бронзові медалі у вправах з обручем та м’ячем.

Наймолодші учасниці - дівчата 2007-2008 року народження, які виступали за програмою ІІІ дорослого розряду, змагалися у групових вправах. Юні спортсменки, у складі Долеско Анни, Купчик Анни, Корсун Софії, Часник Софіїї та Мукомели Ксенії  зайняли третє місце, підкоривши суддів своєю цікавою композицією. Тренер постановник - Юлія Дубіна.

Вітаємо дівчат та тренерів ДЮСШ «Чернігів» з вдалими виступами та бажаємо їм нових перемог на майбутніх стартах.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини