Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:34:38

В олімпійського руху Чернігівщини з’явиться новий керівник

10.08.2015   10:25Агенцiя

Чернігівський обласний осередок Національного олімпійського комітету України наразі не має голови.

Микола Олексійович Носко, який був обраний на цю посаду восени 2014 року, написав заяву про складення своїх повноважень 23 червня цього року.

Саме тому 5 серпня в приміщенні облдержадміністрації відбулося засідання виконкому організації, метою якого було визначитися з тим, коли і яким чином обрати нового керівника. Серед шістнадцятьох присутніх із двадцяти п’яти членів виконавчого комітету був і Валерій Куліч – голова облдержадміністрації і, за сумісництвом – президент обласної федерації спортивної гімнастики.

У ході засідання за головування відповідального секретаря виконкому, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніни Лемеш, прийнято рішення провести позачергову асамблею обласного осередку Національного олімпійського комітету України 25 серпня.

Згідно з положеннями НОКу, кандидатури висуватимуть члени організації, а новий голова осередку буде допрацьовувати термін, на який обирали його попередника, тобто до осені 2018 року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини