Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:21:15

Боксери з трьох країн Європи змагалися у Чернігові

13.07.2015   17:44Агенцiя

Похмура погода не стала на заваді справжньому святу спорту – 8-му міжнародному турніру з боксу «Король ринга»

За підтримки кандидата в народні депутати України Геннадія Корбана до Чернігова з‘їхалися спортсмени кількох країн – чемпіони та призери міжнародних змагань. Особливість заходу – в ньому взяли участь спортсмени різних вагових категорій – від надлегких спортсменів до суперважковиків. Звісно, учасниками «Королю ринга» були і відомі чернігівці. Локація заходу – набережна Стрижня у Місті майбутнього.

Спортивна зірка Чернігова – знаменитий кікбоксер 8-кратний чемпіон світу Роман Власенко, який нині робить свої перші кроки у професійному боксі, теж – один з «Королів ринга». Зізнається – для молодих боксерів участь у подібному турнірі – честь:

-    Це, безумовно, подія в спортивному житті Чернігова. У цього турніру вже є своя аудиторія, популярність, репутація. Але нам потрібні такі заходи не лише для покращання рівня майстерності спортсменів, а й для популяризації спорту, пожвавлення дозвілля в місті. Он, дивіться – хоч і дощ насувається, але ж глядачів тут точно понад тисячу! Людям це цікаво!

Один з організаторів спортивного заходу – віце-президент Федерації боксу Чернігівської області Валерій Бондаренко говорить: ажіотаж навколо турніру був шалений. Чимало спортсменів висловили бажання взяти участь, однак через обмежену кількість місць – багатьом були змушені відмовити.

-    За нинішнім графіком у нас 8 поєдинків, де боксують кращі спортсмени міжнародного рівня – чернігівці, кияни, вінничани, є гості з Маріуполя, Славутича, а також, з Молдови, Білорусі.

За словами пана Валерія, він знімає капелюха перед Геннадієм Корбаном  - зуміти організувати турнір такого рівня буквально за кілька днів – це насправді талант.

-    На території України ще жодного разу не влаштовували заходи подібного рівня маючи в запасі всього тиждень. Мені здається, цей результат вартий уваги «Книги рекордів України». Ми дуже вдячні Геннадію Корбану та його однодумцям за підтримку та розуміння. До того ж – значимість таких спортивних змагань для розвитку міста, області – важно переоцінити.

Відкривали захід – офіційно під звуки гімну України, потім лунав неофіційний гімн самого «Рингу». Що цікаво – чернігівська публіка виявилася вельми толерантною: вигуки на підтримку лунали не лише на адресу земляків, а й навіть іноземців. «Молдова, тримай удар, давай», кричали городяни.

Попри те, що в суботу 11 липня в місті відбувалися кілька розважальних заходів – найбільшу кількість глядачів, без сумніву, зібрав «Король рингу».

Натовп шанувальників не охолодив навіть дощ. Скуштувавши поруч смачного козацького куліша – глядачі радісними вигуками підтримували спортсменів. За перебігом боїв пильно стежили і правоохоронці, які стояли поруч, оберігаючи спокій. Ну а ми констатуємо: хто б зі спортсменів-боксерів не одержав гору у боях – виграють від цього, без сумніву, самі чернігівці: бо це і якісне дозвілля, і розвиток спорту.

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини