Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:29:07

Футбол в корисливих цілях?

28.05.2015   15:50Агенцiя

Вчора чернігівці могли на власному досвіді дізнатися, до чого можуть призвести чиїсь спроби використовувати народну любов до футболу в своїх особистих цілях.

 Незважаючи на те, що багатьом уболівальникам припав до вподоби перегляд фіналу Ліги Європи на великому екрані у центрі міста, багато хто з громадян вважали такий практично передвиборний подарунок від Геннадія Корбана безвідповідальним.

У всьому світі - і це практика того ж УЄФА - для перегляду великих футбольних матчів створюють фанзони. Як правило, щоб не заважати іншим городянам, для цього використовують спортивні об'єкти - наприклад, стадіони.

Можливо у команди Корбана не було бажання або можливості оплатити оренду будь-якого з міських стадіонів?

Втім, брудний центр міста став не єдиною причиною нарікань чернігівців. Були зафіксовані факти вживання слабоалкогольних напоїв прямо на площі, а в розташованих недалеко дворах пиво розпивали навіть неповнолітні.

Крім того, цей відповідальний матч у міру наближення до розв'язки приводив до досить емоційної реакції молоді, що зібралася перед імпровізованою сценою. Свист, крики і часто нецензурна лайка не тільки під час трансляції, але і після її закінчення не давали жителям прилеглих будинків заснути. Багато хто з них, особливо пенсіонери звертали увагу на незаконність подібних заходів, адже в Україні ще ніхто не відміняв так званий «тихий час» (заборона виробляти шуми, що перевищують допустимі санітарні норми, в період з 22.00 до 08.00).

Такі заходи треба проводити, порадившись з людьми. А то вийшло, що, де захотів - там і провів. А людям це незручно. І неспокій.

Про біотуалети, які поставили поряд з памятниками загиблих в АТО солдат - взагалі і згадувати не хочеться.

 

 

 

 

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини