Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 04:05:27

Проведено чемпіонат міста з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків

23.05.2015   08:53

Відділом по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради спільно з міською федерацією волейболу з 14-го по 21 травня на навчально-тренувальній базі ДЮСШ «Чернігів» (Переправа), було проведено чемпіонат м.Чернігова з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків у вікових категоріях до 16-ти та до 14-ти років. В змаганнях прийняло участь 69 команд.

Ігри проходили одночасно на трьох майданчиках, в результаті яких були визначені переможці та призери Чемпіонату. Турнір, що фактично відкрив сезон пляжного волейболу в місті Чернігові, сподобався усім учасникам. І переможених, за великим рахунком, серед них не було. Та все ж відзначимо ті команди, що посіли призові місця на змаганнях.

Серед хлопців у віковій категорії до 16 років тріумфували Олександр Соловей і Владислав Комаров з обласної КДЮСШ. Срібні нагороди дісталися Олександру Хаддаду, Дмитру Кольченку (КДЮСШ-2), бронза Ігорю Мустіпану, Євгену Карпенку (ДЮСШ «Чернігів»).
У віковій категорії до 14 років (юнаки)
1 місце Ілля Зубок, Віктор Нагорний (Обласна КДЮСШ)
2 місце Владислав та Ярослав Кирієнки (КДЮСШ-2)
3 місце Максим Симоненко, Максим Пронько (КДЮСШ-2)
Дівчата до 16 років
1 місце Марія Мирощенко, Глюк Катерина (Обласна КДЮСШ)
2 місце Анастасія Луговська, Ольга Демченко (ДЮСШ «Чернігів»)
2 місце Владислава Шкляр, Ірина Сергєєва (ДЮСШ «Чернігів»)
Дівчата до 14 років
1 місце Вікторія Шара, Лоліта Богдан (Обласна КДЮСШ)
2 місце Ліза Бондар, Дарина Колотинська (ДЮСШ «Чернігів»)
3 місце Варвара Биковець, Єлізавета Аношенко (КДЮСШ-2)

«Даний турнір став, насправді, відкриттям сезону пляжного волейболу в Чернігові. Нам вдалось зібрати юних спортсменів, котрі роблять лише свої перші кроки в пляжному волейболі, так і гравців, які мають за мету поборотись за високі місця на чемпіонатах України, - коментує Андрій Філоненко, відповідальний секретар Чернігівської міської федерації волейболу - ці змагання дають можливість ще більше популяризувати здоровий спосіб життя та волейбол пляжний у нашому чудовому місті».

Запрошуємо прихильників цього яскравого олімпійського виду на заходи, що проходитимуть цього літа:
18-21 червня І етап, 16-19 липня фінальний етап відкритого чемпіонату м.Чернігова серед чоловічих та жіночих дуетів
30 липня – 2 серпня Чемпіонат України серед юніорів та юніорок до 20 років (відбір на Чемпіонат Європи).

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.