Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:42:53

Десять золотих медалей привезли чернігівські спортсмени з Чемпіонату світу з кікбоксингу

07.05.2015   15:22Агенцiя

Міжнародна Спортивна Кікбоксерська Асоціація (ISKA) запросила ГО «Український Союз Кікбоксінгу» до участі в Чемпіонаті Світу з кікбоксингу, що проходив з 28 квітня по 3 травня в місті Портімао (Португалія).

Всього на Чемпіонаті було 450 учасників з 23 країн Світу – США, Німеччини, Шотландії, Іспанії, Ямайки, Великобританії, тощо.

Збірна команда України була представлена десятьма файтерами з чотирьох областей України – Чернігівської, Київської, Полтавської та Луганської. Загалом в ході змагань Україна здобула 17 золотих, 1 срібну та 5 бронзових медалей. Після завершення Чемпіонату троє українських спортсменів стали претендентами на включення до професійного ISKA.

Чернігівські спортсмени забрали в свою копилку 10 золотих, 1 срібну та 1 бронзову медаль.

Серед переможців:
юнаки – Захар Ліхіна (вага 35 кг) – дві золоті та одна бронзова медаль;
юніори – Михайло Єрко (вага до 60 кг) – чотири золоті медалі;
дорослі – МСУМК Сергій Шрам (вага 75 кг) – три золоті медалі;
ЗМС Сергій Лисюк (вага 75 кг) – одна золота та одна срібна медалі.

Їх тренери – ЗТУ Ю. Єрмолов, ЗТУ А. Кужельний, О. Хропатий, Р. Луданік, В. Антонов (ФСТ «Колос», ФСТ «Україна»); ЗТУ Ю. Сідоренко (ФСТ «Спартак»).

В дискусійному клубі «Експертна думка» чернігівські спортсмени – переможці на чолі з Заслуженим тренером України, депутатом Чернігівської міської ради Андрієм Кужельним провели прес-конференцію для представників місцевих засобів масової інформації, де розповіли про здобутки збірної України, а також виразили глибоку вдячність своїм тренерам і наставникам. Вони запевнили, що досягнутих висот в спорті не збираються нікому уступати, навіть готові ще більше їх примножувати.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.