Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 07:16:27

Відбулася відкрита обласна спартакіада серед дітей та підлітків "Юний спартаківець" з велоспорту

20.04.2015   16:28Агенцiя

18 квітня, відбулася відкрита обласна спартакіада серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» з велоспорту, присвячений 80-річчю утворення ФСТ «Спартак».

Безпосереднім проведенням змагання поклалося на головну суддівську колегію, затверджену Чернігівською обласною організацією ФСТ «Спартак». Головним суддею змагань став Аксюта Микола Дмитрович. Змагання проходили у руслі індивідуальної гонки в 10 км по трасі Терехівка – Чернігів. Молоді спортсмени поставилися до змагань серйозно, вони старанні прикріплювали порядкові номери, розігрівалися та вчасно записувалися на старт.

Першими змагання відкрили дівчата 2000 р.н. та молодші, ніхто серед дівчат не хотів поступатися, але переможець може були лише один. За результатами гонки золото виборола Дяконенко Аліна, яка зі старту показала свій характер, кинувши куртку, яка заважали їй розпрямити руки, вона вихованка школи КДЮСШ-2 «Спартак», тренер Аксюта М.Д. Срібло дісталося Деркач Єлизаветі, (КДЮСШ МОН), тренер Кармелюк А.І. та бронза - Маслюк Галина – (КДЮСШ МОН), Кармелюк А.І.

Серед юнаків 2000-2001 р.н. призерами стали:
1 м. – Пономарь Андрій (КДЮСШ-2 «Спартак») – тренер Гальченко Т.М.;
2 м. – Денисенко Владислав (КДЮСШ-2 «Спартак») – Татарченко В.П.;
3 м. – Потебня Микола - КДЮСШ-2 «Спартак») – Татарченко В.П.
Замикали коло призових перегонів юнаки 2002-2003 р.н.:
1 м. – Хотульов Денис - (КДЮСШ-2 «Спартак») – тренер Аксюта М.Д.;
2 м. – Скрипченко Ярослав (КДЮСШ-2 «Спартак») – Татарченко В.П.;
3 м. – Ананьєв Олександр (КДЮСШ-2 «Спартак») – Гальченко Т.М.

В перегонах брало участь 53 спортсмени, серед яких 23 змагалися поза конкурсом і показали дійсно вражаючі результати.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.