Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:15:47

Чернігівський міліціонер вп'яте братиме участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу

10.04.2015   09:30Агенцiя

В Португалії на чемпіонаті світу з кікбоксингу Чернігівщину представлятиме боєць роти міліції громадської безпеки особливого призначення, який нещодавно повернувся з АТО.

Боєць роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС в Чернігівській області сержант міліції Сергій Шрам з 13 років займається рукопашним боєм, у 18 переорієнтувався на кікбоксинг.

Після закінчення факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету юнак прийшов на службу в міліцейський спецпідрозділ.

За три роки молодий хлопчина вже встиг показати себе в підрозділі з кращого боку. Командир роти пишається ним, адже боєць сумлінно виконує свої обов'язки, завжди готовий допомогти колегам, має високі показники в службі. Міліціонер двічі побував в зоні АТО, де в районі Дебальцевого виконував завдання з охорони громадського порядку на блокпостах, допомагав евакуйовувати місцеве населення, брав участь в гуманітарних акціях.

Спортсмен мріє, щоб скоріше закінчилася війна, тоді Сергій хотів би присвятити себе великому професійному спорту. У лютому міліціонер повернувся із зони АТО, а на початку квітня в Харкові вже брав участь у відкритому чемпіонаті Національної Гвардії України з кікбоксингу. Серед 400 учасників наш земляк виявився найсильнішим і в трьох розділах виборов перші місця.

Як розповідає сам Сергій Шрам, через складну ситуацію в країні та участь в антитерористичній операції він цілий рік не виступав. Повернувшись з АТО, боєць одразу почав підготовку до чемпіонату України в Харкові.

Спортсмен зізнається, що першій бій дався досить важко, але він його виграв по очках. Другий бій виграв вже з явною перевагою. Третій бій теж виграв - зробив два нокдауни. Фінальний бій в розділі лоукік виграв з явною перевагою у харків'янина, зробивши супернику три нокдауни.

Майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу Сергій Шрам збирається повторити свій успіх 2013 року, коли в Афінах він завоював дві золоті та дві срібні нагороди.

Тоді в червні 2013 року збірна команда України повернулася зі столиці Греції, де проходив чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WPKA, з прекрасним результатом. Збірну України представляла команда 58 спортсменів з восьми областей України, у тому числі й шість спортсменів із Чернігова. Свою підготовку загалом продемонстрували 650 спортсменів із 40 країн світу.

Збірна України впевнено виступила на турнірі та посіла перше командне місце в змаганнях, привізши на Батьківщину 112 медалей - 39 золотих, 37 срібних і 36 бронзових. Чернігівці пишаються тим, що вагома частка здобутих нагород - 9 золотих, 5 срібних і 2 бронзові медалі - заслуга наших земляків.

А 28 квітня Сергій Шрам відлітає в Португалію на чемпіонат світу, тож побажаємо йому успіху та високих спортивних здобутків. Це буде п'ятий чемпіонат світу нашого земляка.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини