Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:51:35

В “Десні змагалися на лижах”

13.02.2012   11:36

Військовослужбовці 169-го навчального-центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі “Десна” на Чернігівщині вкотре доказують, що навіть в лютий мороз можна і потрібно займатися спортом. В таку пору року найкраще це робити звісно на лижах. Приклад подали воїни навчального механізованого полку, яким командує підполковник Віктор Ніколюк.

Минулої неділі майже 50 курсантів змагалися в естафетній гонці на лижах.

Команду кожної роти представляли 4 строковики. Кожен повинен був проїхати на лижах півтори кілометри і передати естафету своєму товаришу. Найкращий командний результат – 6 кілометрів за 30 хвилин. А в особистому заліку відзначився курсант Михайло Чигмарьов. Він пробіг на лижах півтори тисячі метрів всього за 7 хвилин.
– Це дуже хороший результат, – сказав спорторг навчальної роти капітан
Юрій Тіщенко.

Деякі строковики пробігли зазначену відстань за час, який дорівнює нормам другого та першого розряду.
Кращих спортсменів та команди загалом командування військової частини нагородило грамотами, подяками, солодощами та гарячим чаєм.
– До змагань солдати та офіцери готувалися майже два тижні по кілька
годин на день, – повідомив начальник фізичної підготовки та спорту 354-го навчального механізованого полку капітан Владислав Суспо.

За його словами вже незабаром такі змагання пройдуть на рівні дивізії, де змагатимуться солдати, контрактники та офіцери з усіх військових частин 169-го навчального центру.

Владислав Суспо також зазначив, що у багатьох солдат є велике майбутнє у спорті.
– Таких юнаків потрібно навчати, давати їм змогу особисто тренуватися.
Можливо хтось із них залишиться на військовому контракті та в майбутньому представлятиме Збройні Сили та Україну на міжнародній спортивній арені, – підсумував офіцер.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини