Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:31:00

Льодова блискавка – 2015

20.01.2015   14:41Агенцiя

Цьогорічний січень примхливий і прихильникам зимових видів спорту доводиться коригувати свої плани в залежності від погоди.

Але під час зимових канікул учні Чернігівської загальноосвітньої школи №20 разом з педагогами змогли залити на шкільному подвір’ї каток. І він наповнився любителями ковзанів та хокеїстами.

А податківці за традицією в рамках роботи податкового класу з допомогою вчителів Євгенія Миколаєнка та Валерія Бовди організували для дітей спортивні змагання. Вони були поділені на два старти. Повідомляє Ігор Закружний, голова спортивної комісії Ради профспілки ГУ ДФС у Чернігівській області.

Спочатку змагалися команди «ЗОШ №20» та «Гості» (яку сформували учні інших шкіл Чернігова, що відвідують каток). Вони почергово виконували різні завдання. Найпопулярнішою серед глядачів стала естафета «Потяг». Умови її  проведення - команда у повному складі має якнайшвидше проїхати через весь майданчик. Під схвальні вигуки вболівальників переможцем стала команда «Гості», яка і виграла головний приз. Спонсори частували їх мандаринами.

А наступного дня, до речі вже шостий рік поспіль, діти змагалися індивідуально в турнірі з шорт-треку “Льодова блискавка - 2015”. Слід зазначити, що шорт-трек (з англійської - коротка доріжка) - це змагання з бігу на ковзанах на хокейному майданчику. Останнім часом шорт-трек набув великої популярності в Європі.

Цього року чернігівська “Льодова блискавка - 2015” набула республіканського статусу. До участі у турнірі школяри залучили своїх однокласниць Аліну Гревцову та Єлизавету Бережну, родини яких у зв’язку зі службою переселилися з Криму  до Чернігова. Вони відкрили змагання і встановили в забігу для дітей віком 6 років рекорд змагань - 2 хвилини 40 секунд.

Навіть сніг, який раптово почав сипати під час забігів, не став перешкодою для спортсменів. Вони вправно долали дистанцію. У підсумку серед дівчат, до речі третій рік поспіль, перемогу святкувала Катя Коронова (Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування). Срібло виборола Сніжана Мига (ЗОШ № 20, 11“А” клас). Бронзова медаль вручена Каті Дмитрук (Чернігівський технікум № 16).

А серед юнаків турнір отримав нового чемпіона –  Максима Прокопця (Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту). Срібна нагорода – у Дмитра Скрипки (ЗОШ№20–10А), а бронза дісталася минулорічному чемпіону Євгенію Короновському (випускник ЗОШ №20). Окремими призами були відмічені Артем Клименко (ЗОШ №20, 7“А”), Володимир Власов (ЗОШ №20, 8“Б”) та  Микита Дорошенко (ЗОШ № 20, 6 “А”).

Та найголовніше, що всі учасники змагань отримали позитивні емоції, провели час цікаво і весело. Таким чином податківці спільно з педагогами пропагують серед школярів здоровий спосіб життя та залучають їх до спорту.   

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини