Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:30:13

Турнір "Швидкий м’яч-2014" серед команд Клубів за місцем проживання в рамках проведення Всеукраїнського олімпійського тижня

01.10.2014   10:15Агенцiя

З теплою осінньою порою, вже традиційно, в Чернігові настав час дитячого турніру з футболу серед команд Клубів за місцем проживання «Швидкий м’яч – 2014».

Організатором змагань став комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад» «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України та Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Цього року в турнірі взяли участь 8 команд Клубів за місцем проживання: «Берегиня», «Чайка», «Червоні вітрила», «Юніор», «Десна», «Мушкетер», «Ровесник» та «Щит княжого міста». Інші клуби також активно брали участь, підготувавши масивне вболівання групами підтримки. Турнір відбувся на футбольному майданчику Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів ім. Ю.М. Коцюбинського.

Цього року змагання відбулися в моделі «швидкого футболу» за змішаною системою проведення матчів. Гра була насичена видовищними голами та моментами. Кожна команда проявила справжню волю у прагненні до перемоги, тому на футбольному майданчику весь час тривала емоційна напруга. Команди не приховували своїх емоцій, весело й голосно святкували кожен гол та перемогу.

Вихованці клубів, педагоги-організатори та батьки активно підтримували своїх фаворитів. Серед команд підтримки був проведений окремий конкурс на краще гасло та хореографічну підтримку.

Окремою «родзинкою» турніру став розважальний матч з команд вболівальників «Комічний футбол». Всі бажаючі «непрофесійні футболісти» з числа команд підтримки змогли спробувати себе у матчі з великим м’ячем, спрощеними правилами гри та у веселих креативних костюмах. Вихованці клубів з задоволенням сприйняли подібну інновацію, адже і у такий спосіб можливо сприяти справі популяризації дворового футболу та змістовного дозвілля.

Переможцями турніру стали команди клубів «Берегиня» та «Десна».
Важливою частиною ігор стало нагородження учасників та переможців. Команди отримали перехідний кубок та грамоти від Чернігівського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", футбольні м'ячі та сувенірну атрибутику від обласного осередку НОК України.

Турнір «Швидкий м’яч» вкотре довів, що дитячому футболу в Чернігові бути! Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у наступних іграх!


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини