Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:44:20

Тривають спартакіади з різних видів спорту. ФОТО

19.01.2012   08:02

У 169-му навчальному центрі сухопутних військ Збройних сил України, що в селищі Десна, тривають спартакіади з різних видів спорту

Зокрема в 354 навчальному механізованому полку проходять відповідні змагання з гирьового спорту та волейболу. На черзі тут настільний теніс і армреслінг. – Зраділи появі першого снігу. Користуючись погодою готуємо лижний інвентар щоб провести ще і лижну гонку на 5 кілометрів, – поділився планами начальник фізичної підготовки і спорту частини капітан Владислав Суспо.

– Нинішній рік в Збройних Силах України проголошений роком фізичної підготовки, а це означає, що заняття військовослужбовцями спортом маємо підняти на ще більш якісний рівень, – зауважив начальник фізичної підготовки і спорту 169 НЦ майор Сергій Кузьменко. – Проведення різноманітних змагань, спартакіад якраз і є дієвою формою такого заохочення, – наголосив офіцер.

За його словами окрім ранкової фізичної зарядки для кожного військовослужбовця в навчальному центрі передбачено чотири години на тиждень для занять фізичними вправами і ще п’ять годин спортивно-массової роботи.

– Цього вистачає аби вже за місяць-другий перебування в “Десні” новобранці набули пристойної фізичної форми. Адже не секрет, що спортивна підготовка більшості сучасних призовників з року в рік залишає бажати кращого, – підсумував Сергій Кузьменко.

Для фізичного розвитку і занять спортом навчальний центр має потужну матеріальну базу. В “Десні” є 5 спортзалів, кожен з яких обладнаний тренажерними комплексами, 12 волейбольних, 10 гімнастичних, 4 баскетбольні майданчики, 5 футбольних полів.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини