Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:33:42

Тиждень здорового способу життя на "Золотому березі"

29.07.2014   09:07Агенцiя

26 липня, численні жителі і гості обласного центру Чернігівщини, які цим по-літньому жарким днем заповнили центральний міський пляж "Золотий берег", мали унікальну можливість активно відпочити разом з нашими прославленими спортсменами, поставити їм запитання, прийняти участь у веселих стартах, перевірити свої знання на олімпійську тематику, отримати призи і сфотографуватися з олімпійцями.

Міський Центр фізичного здоров'я населення "Спорт для усіх", туристичний комплекс "Золотий берег" і обласний осередок Національного олімпійського комітету спільно організували тиждень здорового способу життя під назвою "Тиждень спорт-меню", який проходить з 26 липня по 2 серпня в Чернігові на пляжі "Золотий берег".

Серед прославлених спортсменів: відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, срібний призер ХI зимових Паралимпийских ігор 2014 року по біатлону Ігор Рептюх, срібна призерка літніх Олімпійських ігор 2008 року по важкій атлетиці Ольга Коробка, майстер спорту України, чемпіон СРСР і переможець чемпіонатів України по волейболу Володимир Жула, майстер спорту України міжнародного класу по веслуванню на каное і байдарках, призер чемпіонатів Європи і світу Сергій Романчук, майстер спорту СРСР з легкої атлетики, член збірної команди СРСР 1981 – 1986 років, бронзовий призер чемпіонату Європи з бігу на 1500 метрів Анатолій Легеда, член збірної команди України з легкої атлетики серед ветеранів, який в свої 74 роки є переможцем міжнародних змагань Микола Левадский.

На початку спортивної частини програми усі бажаючі мали можливість розім’ятися разом із олімпійцями. Загально-розвиваючі вправи під керівництвом і особистим виконанням уславлених атлетів добре налаштували дітей на Веселі старти, а дорослих – на участь у спортивних іграх. Для тих, хто бажав підвищити свою спортивну майстерність, досвідчені тренери проводили уроки і майстер класи з волейболу, футболу і бадмінтону.

Ніхто не залишився без призів. Від обласного осередку НОК України сувенірною атрибутикою були нагороджені переможці та призери Веселих стартів, учасники олімпійської вікторини. Олімпійцями був проведений конкурс «Хто найбільше відіжметься від полу?», в якому прийняли участь хлопчики і дівчатка віком з шести до п’ятнадцяти років та мами.

Переможці у своїх групах отримали м’ячі, а усі учасники – сувенірну атрибутику. Учасники заходу дружньо розмовляли з прославленими спортсменами, брали автографи, фотографувалися на пам'ять.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини