Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:44:23

"Олімпійський день" продовжується у Чернігівському районі

10.07.2014   08:22Агенцiя

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у селі Хмільниці Чернігівського району є закладом соціального захисту для дітей віком від 3-х до 18-ти років, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги.

Саме в цей заклад завітали представники Чернігівського обласного осередку НОК України із спортивно – видовищним заходом Всеукраїнський олімпійський день.

Почесних гостей радо вітали директор центру Ірина Петрівна Коливошко, вихователі, колектив закладу та 33 дитини, які перебувають на даний час у закладі.

Відповідальний секретар обласного осередку НОК України, Заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш привітала учасників Олімпійського дня, вручила спортивний інвентар і книги на олімпійську тематику та відзначила дітей, які активно займаються спортом. Сімдесятитрьохрічний член збірної команди України з легкої атлетики серед ветеранів, переможець міжнародних змагань, багаторазовий чемпіон України з бігу на довгі дистанції Микола Прокопович Левадський розповів дітям про свій спортивний шлях, про сьогоденні тренування та виступи на міжнародних змаганнях.

Кандидат у майстри спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів України, стипендіат Національного олімпійського комітету України Анастасія Бізюк ознайомила дітей з олімпійськими символами та провела вікторину «Знавець олімпійського спорту». Цікаво, весело та змістовно пройшло спілкування дітей з гостями.

А потім були символічні олімпійські забіги, в яких прийняли участь усі учасники заходу: від трирічних діток до директора закладу. Головна мета учасників забігу була виграти у багаторазового чемпіона України з бігу серед ветеранів Миколи Прокоповича Левадського, який відкривав кожний забіг.

А нагороди від Національного олімпійського комітету отримав кожний учасник. Фотографування на згадку, автограф сесії від дорогих гостей – всі були задоволені від спільно проведеного часу.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини