Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:35:02

Екзаменує небо. У Чернігові відбулися Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту. ФОТОрепортаж

02.07.2014   16:30Агенцiя

27 червня – 01 липня 2014 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулися відкриті Всеукраїнські змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту в класі вільнолітаючих моделей.

Запуски планерів проходили на летовищі селища Чемер  28, 29 червня. Змагання з радіокерованих планерів відбулися на полі біля села Количівка. У змаганнях взяли участь спортсмени Сумської, Хмельницької, Львівської, Волинської, Полтавської областей, Менської станції юних техніків (Чернігівська область) та команда обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

За результатами змагань не дивлячись на складні погодні умови,  команда обласного центру завоювала Кубок і посіла перше місце як і в минулому році. Порадував своїми перемогами у класі радіокерованих планерів вихованець авіамодельного гуртка Чернігівського обласного центру Шолом Микита, член збірної юніорів України для якого ці змагання були гарним тренуванням.

Кращі авіамоделісти України


   Команда переможець обласного центру



Шолом Микита – переможець у класі радіокерованих планерів

Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.