Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:07:36

"Олімпійський день" на Прилуччині

02.07.2014   10:14Агенцiя

Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Олімпійський день» завітав до Прилуччини. Центральними вулицями міста стартував легкоатлетичний пробіг, в якому приймали участь як професійні атлети, так і атлети, які тільки розпочинають заняття спортом, вихованці спортивних шкіл, навчальних закладів.

Не тільки спостерігачами, але і активними учасниками ставали перехожі громадяни, які з великою зацікавленістю фотографували, знімали на мобільні телефони і підключали до пробігу. На фініші учасників чекали юні вихованці дитячих садків, які з кульками та іграшками в руках «визначали» переможців у забігах.

На центральній площі міста зустрічали олімпійський забіг бронзовий призер Олімпійських ігор, почесний громадянин міста Валентина Цербе – Несіна, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту міськради С.В. Соколов, головний спеціаліст сектору Р.Б. Мосципан.

На урочистій лінійці проголосили вітання Президента НОК України С.Н. Бубки учасникам Олімпійського дня.

Кожний учасник отримав сертифікат учасника та сувенірну атрибутику. Переможці були нагороджені медалями та призами.

Всі учасники спортивно – видовищного свята залишилися задоволеними і висловлювали подяку організаторам та побажання щодо нових зустрічей на спортивних доріжках та майданчиках.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини